Хаосът, причинен от новозаразени футболисти и служители в клубовете от

...
Хаосът, причинен от новозаразени футболисти и служители в клубовете от
Коментари Харесай

Клубовете притискат ФА за спиране на Висшата лига до 8 януари

Хаосът, породен от новозаразени футболисти и чиновници в клубовете от Премиър лийг, придобива все по-сериозни мащаби, което рефлектира в непрестанно увеличаващия се брой отсрочени мачове.

В рамките на седмица към този момент четири срещи бяха анулирани, като единствено през днешния ден това се случи с два дуела. Кризата става все по-сериозна, а правопропорционално с това се усилват и апелите за спиране на шампионата.
 Отложиха идния мач на Манчестър Юнайтед
Отложиха идния мач на Манчестър Юнайтед

Заради ковид

По-рано през днешния ден се стартира концепцията за отсрочване на целия идващ кръг. Според ESPN обаче няколко клуба към този момент притискат Висшата лига и Футболната асоциация на Англия за по-сериозна пауза. Според тях всички мачове, които би трябвало да се изиграят до края на 2021 година, би трябвало да се отсрочат, а футболът да рестартира в уикенда на 8-9 януари 2022-ра, ако изискванията разрешават.

Според концепцията тогава би трябвало да се изиграят мачовете от третия кръг на ФА Къп, които по традиция се организират незабавно след Нова година. Битката в Премиър лийг пък би трябвало да бъде възобновена на 15 януари.

За момента от Висшата лига настояват, че спиране няма да има и всички дуели, където изискванията са налице, ще се проведат по стратегия.
 Арсенал влезе в Топ 4 след триумф в лондонското дерби против Уест Хем
Арсенал влезе в Топ 4 след триумф в лондонското дерби против Уест Хем

" Артилеристите " пропуснаха и дузпа, до момента в който гостите играха с човек по-малко близо половин час
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР