Хамас в понеделник изглежда отмени сделка, която щеше да освободи

...
Хамас в понеделник изглежда отмени сделка, която щеше да освободи
Коментари Харесай

Хамас изглежда се оттегля от сделката за заложници, която можеше да сложи край на войната в Газа в рамките на месеци: доклад

Хамас в понеделник наподобява анулира договорка, която щеше да освободи израелските заложници в подмяна на четиримесечно преустановяване на огъня предопределени да печелят време за правене на проект за преустановяване на войната, се споделя в нов отчет.

Висши чиновници от палестинската терористична група наподобява поддържаха предлагането за мир, което беше контрактувано в Париж през уикенда, като споделиха, че желаят „ цялостно и всеобхватно преустановяване на огъня “, преди да бъде контрактувано нещо друго, съгласно Times of Israel.

Тази позиция пристигна единствено ден откакто кабинетът на израелския министър председател Бенямин Нетаняху разказа последните договаряния сред интернационалните медиатори и терористите като „ градивни “.

Представители на Съединени американски щати — в това число шефа на Централно разузнавателно управление на САЩ Уилям Дж. Бърнс — Израел и Египет се срещнаха през уикенда с министър-председателя на Катар, с цел да обсъдят последното си предложение за мир, което призоваваше за четвърти месец преустановяване на огъня, Стената Street Journal сподели.


Прочетете целия текст »
Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР