Хамас няма уважение към човешките същества. Това е джихад. Готови

...
Хамас няма уважение към човешките същества. Това е джихад. Готови
Коментари Харесай

Посланикът на Израел у нас проговори за ужаса в родината му

„ Хамас ” няма почитание към човешките същества. Това е джихад. Готови са да атакуват и други места. ” Тези думи изрече в изявление за Нова телевизия тази заран посланикът на Израел у нас Йоси Леви Сфари.

Той акцентира, че не става въпрос за война сред две армии, а за такава с терористична организация. По думите му там няма морал.
-->
Дипломатът благодари на страната ни за поддръжката, която оказа на израелския народ.

Жертвите са над 800 – измежду тях старци, дами и деца. „ Всеки жител на Израел, който е бил покрай терористите, е бил похитен или погубен ”, добави дипломатът.

„ Не приказваме за човешки същества. Това са зверове, които вършат неща, които демократичните общества не могат да си показват ”, сподели още Йоси Леви Сфари. „ Израел прави доста старания да усъвършенства икономическото положение на линията Газа. Смятахме, че в случай че икономическата обстановка в Газа се усъвършенства, ще се подобрят и връзките. Очевидно тази свирепост е планувана ”, акцентира посланикът.

Той изрично съобщи, че Израел няма никакво желание да завладява Газа. „ От години „ Хамас ” са тези, които управляват Газа ”, добави той. Според него сходна офанзива не може да бъде осъществена без поддръжката на трета страна. 3700 ракети са изстреляни към Израел през последните два дни, уточни дипломатът и добави, че страната е била сюрпризирана.

„ Съединени американски щати ни поддържат с каквото имаме потребност – информация, военна помощ. Имаме съгласуваност с американците, те са нашите най-хубави съдружници ”, акцентира Йоси Леви Сфари.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР