Халфът на Ливърпул Филипе Коутиньо ще стане вторият най-скъп футболист

...
Халфът на Ливърпул Филипе Коутиньо ще стане вторият най-скъп футболист
Коментари Харесай

"Барселона" и "Ливърпул" са постигнали договорка за трансфер на Коутиньо на стойност 145 милиона паунда

Халфът на " Ливърпул " Филипе Коутиньо ще стане вторият най-скъп футболист в историята, откакто актуалният му клуб е постигнал сделка с " Барселона " за трансфер. Това заяви " Скай Спортс ", базирайки се на сигурни източници и от двата клуба. Бразилският плеймейкър ще премине на " Ноу Камп " за 145 милиона паунда.

Единствено Неймар, който беше продаден от " Барселона " на ПСЖ през предишното лято за 222 милиона евро е по-скъп.

През лятото се развихри същинска сага сред двата клуба, откакто каталунците направиха няколко опита да привлекат Коутиньо. След несполучливи предложения от " Барселона " упрекнаха мърсисайдци, че са поискали 200 милиона за своята звезда.

В последна сметка бразилецът остана на " Анфийлд " и е с съществена заслуга за мощното показване на отбора си дотук през сезона. Коутиньо вкара седем гола и даде седем асистенции във Висшата лига в 14 срещи. В Шампионската лига той се разписа пет пъти в пет мача.

Британският таблоид " Дейли мейл " популяризира фотоси, по какъв начин играчът идва в Лондон, откъдето ще се насочи към Барселона. Той пътува с половината си Аине и щерка си. Според последните информации Коутиньо ще премине медицински прегледи в неделя и ще изгледа семейството на каталунците против " Леванте ".

Подробности очаквайте по-късно на www.dnevnik.bg.
Източник: dnevnik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР