Халфът на Брайтън Адам Лалана подписа нов договор с клуба

...
Халфът на Брайтън Адам Лалана подписа нов договор с клуба
Коментари Харесай

Лалана подписа нов договор с Брайтън

Халфът на Брайтън Адам Лалана подписа нов контракт с клуба за още един сезон. " Имаме удоволствието да потвърдим, че Адам Лалана подписа нов контракт, който ще продължи до лятото на 2024 година. Откакто се причисли към нас от Ливърпул през 2020 година, 34-годишният футболист има 74 изиграни мача, в които е отбелязал 4 гола ", се споделя в публично изказване на клуба.

Мениджърът на отбора Роберто де Дзерби изрази задоволството си от оставането на атакуващия полузащитник. " Много се веселя за Адам. За мен и за клуба е чест да продължим да работим с него " съобщи той. " След като се причисли към нас след спечелването на Висшата лига, Шампионската лига и Суперкупата на УЕФА по време на шестгодишния си престой в Ливърпул, Лалана беше основна фигура на терена и отвън него, защото след идването му на два пъти надминахме най-хубавия си точков актив в историята на Висшата лига ", добави наставникът.

34-годишният сега Адам Лалана стартира кариерата си в Саутхамптън, като минава през младежките обединения на клуба, преди да помогне на " светците " да се изкачат до Висшата лига. Той става капитан на родния си клуб преди да премине в Ливърпул през 2014 година. Личните му достижения го включват в тимовете на годината в Първа (2010/11), Чемпиъншип (2011/12) и Висшата лига (2013/14), както и в спечелването на премията за Играч на годината от Англия през 2016 година. Той има 34 мача в националния тим на островитяните.

Carlsberg " Домът на Феновете " е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето наличие и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Снимки: Imago
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР