Хакерската групировка Анонимните, известна с многобройните си акции по цял

...
Хакерската групировка Анонимните, известна с многобройните си акции по цял
Коментари Харесай

Вучич под заплаха, кой му вдигна мерника

Хакерската формация " Анонимните ", известна с многочислените си акции по целия свят, насочи през днешния ден закани към президента на Сърбия Александър Вучич, че в случай че не приключи „ дейностите в Косово “, хората в Косово няма да останат без поддръжка, съобщи Танюг.

Във видео, оповестено в обществената платформа Туитър, от профила Anonymous Tv с украинското знаме групировката насочи обръщение към президента Вучич.
-->
„ Ако не прекратите рисковите дейности в Косово, хората в Косово няма да бъдат без поддръжка. Ние сме Анонимните. Ние сме легион и не прощаваме. Ние не забравяме. Очаквайте ни “, се споделя в известието, предава Българска телеграфна агенция.

Във видео посланието приказва човек с маска и модифициран глас, който твърди, че „ сръбският автократичен президент, който е марионетка на Владимир Путин, пробва да дестабилизира района, употребявайки механизмите на принуждение и гнет на военния нарушител (бившия президент на Сърбия) Слободан Милошевич. Но е известно, че всички тези опити са самоубийствени за него “.

„ В разгара на войната в Украйна Сърбия е единствената страна, която публично прогласи съюзничеството си с Русия, отхвърляйки непрекъснатите апели на Запада да се причисли към глобите на Европейски Съюз (срещу Русия) “, добави маскираният представител на Анонимните.

Според хакерската формация Вучич унищожава районната непоклатимост и заплашва териториалната целокупност на Косово с желанието си да върне сръбски бойци в пограничните територии на Косово.

„ Насърчаването на насилието, нападенията над публицистите, полицията, косовските институции и институциите с интернационален мандат, както и слагането на барикади (…) е част от тактиката на държавното управление (на Сърбия) за (...) взимането на Косово и района за заложници на реториката от предишното “, споделя се още във видеото.

Анонимните заплашват, че няма да останат равнодушни пред събитията и реакцията им ще бъде „ решителна и моментална “.

„ Ние не сме дребна и немощна група, която би трябвало да игнорирате, ние сме проведен международен деен колектив от човеци, които мислят по един и същи метод и нашето обръщение е ясно “, написа в описанието на видеото в Туитър.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР