Хакерите трябва да се привлекат да работят за държавата, защото

...
Хакерите трябва да се привлекат да работят за държавата, защото
Коментари Харесай

Борисов иска хакерите да работят за държавата

Хакерите би трябвало да се привлекат да работят за страната, тъй като те са неповторими мозъци, призна през днешния ден министър председателят Бойко Борисов в свое изявление преди постоянното държавно съвещание и по отношение на офанзивата към Национална агенция за приходите.

„ Имаме същински вълшебници. Много млади и кадърни. Вчера задържахме един от хората. Той в случай че работи за страната. Просто неповторими мозъци имаме “, означи той. „ Много е значимо за такива деца да имаме опция да им заплащане повече, с цел да ги употребяват службите и ние самите, с цел да не ни нанасят такива вреди и по-късно да им се повдигат обвинявания, а да ги притеглим в интерес на страната “, добави той. „ Просто вълшебници. Невероятни качества “, съобщи министър председателят.

По думите му към момента макар ниските заплати имаме чиновници, които се борят против сходни офанзиви. Министър-председателят показа, че е похвалил Министерство на вътрешните работи и ГДБОП за свършената работа.

„ Това е един тип бунтарско, да докажеш, че можеш да преодолееш системите “, съобщи той, като разясни, че такива случаи има в Съединени американски щати и в други страни. „ С това доказваш, че уменията са ти надраснали, това което киберзащитите имат. Съжалявам за политическите субекти, които чакат единствено нещо да се случи, с цел да вършат мнения. Над 114 услуги прави Национална агенция за приходите. Тя е отворена система, с цел да улесняват жителите – да се подават заявления “, уточни той.

Според него подготовката на учениците в страната по компютърни умения е на международно равнище.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР