Хакерите на Anonymous атакуваха и проникнаха в правителствения сайт за

...
Хакерите на Anonymous атакуваха и проникнаха в правителствения сайт за
Коментари Харесай

Anonymous хакнаха гръцкия аукцион за продажба на имуществото на банкови длъжници

Хакерите на Anonymous нападнаха и проникнаха в държавния уебсайт за продажби на недвижимото имущество на задлъжнелите към банките.
Активистите на Anonymous Greece хакнаха държавния уебсайт за продажба на недвижимото имущество на банковите длъжници. Във Фейсбук бе оповестена информация, че работата на уеб страницата deltio.tnomik.gr ще бъде спряна за 27 часа.

Хакерите насочиха особено обръщение към гръцкото държавно управление, с което подложиха на рецензия позицията на управляващите по отношение на опазването на здравето и обявиха, че е безусловно неприемлива конфискацията на жилища от хората с дребни приходи. Anonymous Greece споделиха още, че “повече няма да гледат по какъв начин чужденците грабят имуществото на бедните гърци“.

Гръцките хакери споделиха още, че аукционът за продажба на недвижимото имущество на длъжниците е единствено първата цел в техния лист и че имат намерение да ударят и други държавни уеб сайтове.

Преди време гръцкото държавно управление съобщи, че недвижимото имущество на хората, които не са в положение да заплащат своите заеми, ще се продава посредством търгове в държавен аукцион. Към сегашен ден, необслужваните заеми са един от най-големите проблеми за гръцката стопанска система. Според Централната банка на Гърция, техният размер е към този момент към 102,9 милиарда евро.
Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР