Гузни оправдания за гражданството на д-р Абдулах Заргар даде президентството,

...
Гузни оправдания за гражданството на д-р Абдулах Заргар даде президентството,
Коментари Харесай

Радев гузно се оправдава за д-р Заргар

Гузни оправдания за поданството на доктор Абдулах Заргар даде президентството, откакто цялостен Исперих се подвигна да брани обичания си доктор.

Близо 7000 души от цялата страна желаеха да бъде върнат шефът на болничното заведение в Исперих - доктор Абдулах Заргар.

Заради промени в Закона за обществените предприятия, от 1 февруари медикът, роден в Иран, няма право да заема длъжността. Искане за предоставяне на поданство на доктор Заргар стигна и до президентската институция.

Предложението на министъра на правораздаването за издаване на декрет за придобиване на поданство от доктор Абдулах Заргар е импортирано в президентската институция в края на работния ден на 29 януари (петък), едвам откакто стана обществено известно, че шефът на Многопрофилната болница в Исперих следва да напусне поста си, публикация в мнение от „ Дондуков ” 2.

Комисията по българско поданство ще предложи решение на вицепрезидента, откакто се запознае с всички материали по този проблем в сходство с откритите процедури. Президентската институция смята, че в правовата и обществена страна опазването на здравето и неговата кадрова политика са непрекъснат ангажимент на виновните институции, а не резултат от спешни акции, сподели още от пресслужбата на Румен Радев.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР