Гугъл мапсРуските сили за противовъздушна отбрана и Черноморският флот са

...
Гугъл мапсРуските сили за противовъздушна отбрана и Черноморският флот са
Коментари Харесай

Атака с дронове на пристанището в Севастопол

Гугъл мапс

Руските сили за противовъздушна защита и Черноморският флот са взели участие в отблъскването на украински офанзиви с безпилотни самолети над кримското пристанище Севастопол рано тази заран, сподели чиновник, назначен от Москва, съобщи Българска телеграфна агенция, базирайки се на " Ройтерс ".

Атаките са били против пристанището на Севастопол и градските региони Балаклава и Херсонес, сподели Михаил Развожаев,назначеният от Москва губернатор на Севастопол в " Телеграм ".

Един дрон е бил свален над морето, пет бяха прехванати от съветските сили за радиоелектронна битка, унищожени бяха и два безпилотни самолета на външния рейд, уточни Развожаев.

По думите му офанзивата е била масирана и продължителна, само че не са потърпевши никакви обекти в града или в акваторията. " Сега в града е безшумно и умерено Всички оперативни служби са в подготвеност ", добави губернаторът.

Движението на фериботите и лодките в Севастополския залив тази заран беше прекратено, заяви дирекцията за развиване на пътнотранспортната инфраструктура на града, представена от ТАСС, съобщи Българска телеграфна агенция.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР