Груповата фаза на Шампионската лига вече навлиза в решителната си

...
Груповата фаза на Шампионската лига вече навлиза в решителната си
Коментари Харесай

Манчестър Юнайтед ще търси задължителен успех в Истанбул срещу Галатасарай в Шампионската лига, Реал Мадрид посреща Наполи

Груповата фаза на Шампионската лига към този момент навлиза в решителната си фаза, а към този момент 10 тима си подсигуряваха място във етапа на елиминациите, като довечера това могат да създадат още няколко отбора.

Сред тях обаче сигурно не е Манчестър Юнайтед, който е изправен до стената в група " А " и довечера от 19:45 часа му следва тежко посещение в Истанбул на Галатасарай . " Червените дяволи " имат потребност от наложителен триумф, в случай че желаят да запазят възможностите си да играят в осминафиналите в конкуренцията. В същото време обаче против тях застава " Джим Бом ", който с поддръжката на своите правилни последователи ще се надява да повтори триумфа си от " Олд Трафорд " преди няколко седмици, което би отворило вратата на турския гранд към първо присъединяване във етапа на елиминациите в Шампионската лига след 10-годишна пауза. В другия дуел от тази група Байерн Мюнхен, който към този момент си подсигурява първото място, приема датския Копенхаген , който също е в битката за 2-ото място и позитивен резултат довечера ще остави живи очакванията на " лъвовете " за прескачане на групата.

More to come
— UEFA Champions League (@ChampionsLeague)


В огромното дерби в сряда вечер Реал Мадрид посреща Наполи в конфликт от група " С " . На своя " Сантиаго Бернабеу " испанският гранд ще се опита да си подсигурява лидерското място в подреждането, откакто към този момент си обезпечи присъединяване в идната фаза. За задачата футболистите на Карло Анчелоти се нуждаят от най-малко тъждество против италианският първенец, който с новия си ментор Валтер Мадзари ще търси победа, която да ги класира за осминафиналите. По същото време Брага е хазаин Унион Берлин , като при триумф португалците ще запазят възможностите си за продължение към елиминациите, въпреки че те минават и през удобен процес на срещата в Мадрид.

В група " В " Арсенал посреща Ланс в мач, който може да обезпечи на лондончани място в идващия стадий на конкуренцията. За задачата момчетата на Микел Артета просто не би трябвало да губят на своя " Емиратс " от френския си противник, както прочее се случи в първия мач сред двата отбора през октомври. В същото време всички въпросителни в тази група може изцяло да паднат, в случай че в реалност Арсенал не загуби вкъщи и ПСВ Айндховен победи при визитата си на Севиля , защото това ще значи, че и " филипсите " ще играят през пролетта в Шампионската лига.

О т група " D " към този момент е ясно, че напред не престават Реал Сосиедад и Интер , като в решителните два кръга остава да бъде решен само разногласието сред тях за първото място, както и борбата за 3-ото сред Бенфика и Ред Бул Залцбург. Тази вечер лисабонските " орли " одобряват " нерадзурите ", до момента в който на " Аноета " испанците посрещат австрийските " бикове " .

The UEFA Champions League standings for groups A-D after 4 matchdays ️

Bayern, Real Madrid, Real Sociedad & Inter go through but who will join them? Let us know
— Bet9ja (@Bet9jaOfficial)



Намерете Българска национална телевизия в обществените мрежи:,,,
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР