Груповата фаза на Лигата на нациите приключва тази вечер, а

...
Груповата фаза на Лигата на нациите приключва тази вечер, а
Коментари Харесай

Португалия и Испания определят последния финалист в Лигата на нациите

Груповата фаза на Лигата на нациите завършва довечера, а последният тим, който ще заслужи място във финалната четворка на конкуренцията ще бъде избран в иберийското дерби сред Португалия и Испания.

" Мореплавателите " посрещат " Ла Фурия Роха " довечера от 21.45 часа българско време на " Ещадио Мунисипал " в Брага.

Преди дуела португалците имат задатък от две точки пред своя противник и даже равенството довечера ще подсигурява на Кристиано Роналдо и компания първото място в тази група 2.

В същото време селекцията на Луис Енрике ще търси наложителен триумф, откакто в последния дуел позволи изненадваща загуба от отбора на Швейцария и по този метод изпусна лидерската позиция в групата.

Това ще бъде мач №40 в историята на съперничеството сред Испания и Португалия, като " Ла Фурия " води безапелационно в директните дуели с 16-6 победи, само че пък двата тима цели 17 пъти са завършвали наедно.

Именно подобен бе и казусът и в първия мач сред отборите в актуалното издание на Лигата на нациите. През юни Испания и Португалия приключиха 1:1 на " Бенито Виямарин " в Севиля след голове на Алваро Мората и Рикардо Орта.

В другия дуел от групата пък в Санкт Гален Швейцария и Чехия излизат в пряк спор за това кой да приключи на третото място в групата и кой да изпадне в Лига В.

Намерете Българска национална телевизия в обществените мрежи:
Instagram:
Фейсбук:
LinkedIn:
TikTok:
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР