Групички от провокатори се опитват да контролират мирния протест на

...
Групички от провокатори се опитват да контролират мирния протест на
Коментари Харесай

СДВР: Провокатори опитват да яхнат протеста

Групички от провокатори се пробват да управляват мирния митинг на жителите, заяви на ексклузивен брифинг зам.-директорът на Столична дирекция на вътрешните работи Антон Златанов.

" Има данни за организираност. По моя опит - голямата маса излиза да стачкува по свое лично разбиране, само че постоянно се намира малцинство, което се пробва да предизвика митинга. Ролята ни е да пазиме правата на всички жители, самостоятелни от тяхното мнение и политически пристрастия ", настоя той.

Късно нощес от полицията приканиха протестиращите в София да не се поддават на провокации, откакто униформените оповестиха, че пред Министерския съвет младежи с черни качулки са запалили факли.

Отново през вчерашния ден, от Министерство на вътрешните работи оповестиха, че ревизират информациите за потреблението на физическа мощ от страна на полицейски чиновници над протестиращи в София.

Назначени са към този момент инспекции, които имат за цел да открият участващите в тях лица. Те приключат в едномесечен период.

Директорът на Столична дирекция на вътрешните работи Георги Хаджиев изиска време, с цел да се откри в цялост обективната истина.

" При установени нарушавания от страна на униформените, ще бъде поискана и потърсена отговорността им ", разгласи той.

Той настоя, че ежедневно се инструктират всички полицейски чиновници за потреблението на физическа мощ и помощни средства по отношение на протестиращите жители.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР