Група привърженици на Локомотив (Пловдив) разпространиха днес писмо, чрез което

...
Група привърженици на Локомотив (Пловдив) разпространиха днес писмо, чрез което
Коментари Харесай

Феновете на Локо с апел: Мартине, върни се! Господин Крушарски, проявете разум!

Група последователи на Локомотив (Пловдив) разпространиха през днешния ден писмо, посредством което приканват за бързо решение на казуса с напусналия капитан Мартин Камбуров. В текста, подписан от над 70 души, са призовани двете страни - самият Мартин и президентът на клуба Христо Крушарски, да си подадат ръка и спорът да бъде решен в интерес на футбола и в интерес на клуба.

В писмото, озаглавено " Локомотив има потребност от Мартин Камбуров и Мартин Камбуров има потребност от Локомотив ", се споделя, че не става дума за " някакъв футболист ", а за човек, който в последните години се е трансформирал в емблема на клуба.

Пълният текст на писмото: 

" Локомотив има потребност от Мартин Камбуров и Мартин Камбуров има потребност от Локомотив "

Преди към десетина дни спор сред притежател и футболист докара до напускането на последния. Нищо по-естествено и надали би имало такова значение, в случай че се отнасяше за " някакъв футболист ". Но тима напусна Мартин Камбуров - Капитанът, Лидерът, Голмайсторът, индивидът, трансформирал се в емблема за Локомотив! Човекът, носил наслада, горделивост, незабравими прекарвания за черно-бялата аудитория толкоз години наред! От фантастичния Шампионски сезон до последното дерби с Ботев!

И този футболист да си тръгне от Лаута през задния вход?!!! Не, това е неуместно, безумно и неуместно!!! Затова призоваваме:
Мартине, преглътни горчилката и страстите и в името на Локомотив и хилядите последователи, които те обичат, се върни в тима! Там, където ти е мястото! Имаш още несвършена работа! Още не си дописал историята си...! Ти си необходим на Локомотив и Локомотив е необходим на теб!

Г-н Крушарски, Вие сте " Капитана на кораба " и това е несъмнено! Като умел и зрял началник чакаме да деянията разсъдък, предвидливост и схващане и да върнете Мартин Камбуров! Хората ще оценят по достолепие този жест! ".

От инициативна група последователи на Локомотив Пловдив.

ВСИЧКО ЗА ПЪРВА ЛИГА
Първа лига, сезон 2017/2018 - телевизионна стратегия
Следете с БЛИЦ СПОРТ: Първа лига - прехвърляния и подготовка
 
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР