Група младежи превърнаха денонощен магазин в пловдивския квартал Прослав в

...
Група младежи превърнаха денонощен магазин в пловдивския квартал Прослав в
Коментари Харесай

Младежи обърнаха магазин на кръчма, вдигат половин квартал в...

Група младежи трансфораха денонощен магазин в пловдивския квартал " Прослав " в нощен бар. Паркират колите си, пускат да дъни мощна музика, купуват си алкохол и цигари, и купонът стартира. За това алармира пред " Марица " Запрян, който живее в кооперацията насреща. По думите му, диващината се повтаря всяка нощ, а със стоплянето на времето ситуацията става още по-нетърпимо.

" Както аз, по този начин и съседите ми сме подавали сигнали в полицията неведнъж. Отзовават се неотложно. Идва полицейски патрул, предизвестява ги, събралите се младежи си потеглят. Но на другия ден отново е същото. Тоест, полицията си прави работата, само че няма по какъв начин непрекъснато да стои пред магазина. Говорили сме и със притежателя. Той също предизвестявам изяснява, само че няма по какъв начин да се оправи самичък с това. Тук вечерта е безшумно, внезапно стопират коли, събират се, пият бири, слушат мощна музика, викат. Понякога продължава и след среднощ. Нетърпимо е ", сподели Запрян.



Живеещите в кооперацията към този момент са не запомнили какво е сън, изключително тези, чиито тераси гледат към основната улица в квартала " Елин Пелин ", където и денонощния магазин, Те ще алармират за казуса и до районния кмет Димитър Колев, с цел да се стигне до някакво задоволително решение, като понижаване на работното време на обекта да вземем за пример.

Затварянето на кръчмите поради ковид се оказа предизвикателство за младежите, привикнали да висят там и да се купонясват. Заложили са на импровизация, а в помощ идва денонощния магазин, който е на тяхно разположение.

През деня проблем пък е непрекъснатото прекъсване на коли пред обекта. Шофьори задръстват пътя, с цел да си вземат кафе и цигари, а автобусите вършат безчет маневри, с цел да си продължат по маршрута.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР