Груба политическа грешка е изказването на Цветанов, че Русия и

...
Груба политическа грешка е изказването на Цветанов, че Русия и
Коментари Харесай

Сидеров: Изказването на Цветанов за Русия и Китай е политически гаф

Груба политическа неточност е изявлението на Цветанов, че Русия и Китай е опасност за мира. Такива неща не се приказват. Това е политически гаф. Това съобщи в предаването „ Събуди се ” водачът на ”Атака ” Волен Сидеров.
Готов съм да направя неделно учебно заведение, с цел да давам уроци на Цветанов. Русия и Китай не са опасност, ще обясня на Цветанов за какво. Къде тъкмо заплашват?

Вероятно Цветанов желае да се хареса на американския посетител, по тази причина се е изказал по този метод. Путин и Тръмп ще се срещнат и ще се схванат, а ние тук приказваме преждевременно.

Лично не съм чул думите на Цветанов на Междупарламентарното съвещание „ Европейски парламент - Конгрес на Съединените щати “. Беше домакински ден, готвих за моето семейство, а дребният гледаше детско, по тази причина не съм чул какво е приказвал Цветанов през вчерашния ден.

Сидеров разяснява и тематиката за бежанците. „ Европа поемаше бежанци под натиска на Съединени американски щати, които желаеха Европа да се наводни, да стане по-слаба и да има изнасилвания като това в Кьолн. Трябва да желаеме още помощ от Европейски Съюз, откакто даваме на Турция пари”.

„ Трябва да се съобразяваме с Турция поради бежанците. Сега Ердоган има доста повече власт, в случай че пожелае може да ни изпрати мигранти. Сега, в случай че някой реши да има искания към, никой не може да го спре, имаме единствено ловни дружинки.

Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР