Груба кражба на корицата на мъжкото модно списание номер едно

...
Груба кражба на корицата на мъжкото модно списание номер едно
Коментари Харесай

Бледи копия! Николета и Ники М. окрадоха Роналдо

Груба кражба на корицата на мъжкото фешън списание номер едно в Америка "GQ " си разрешиха да създадат Николета Лозанова и Ники Михайлов, разкри "България Днес ".
Най-обсъжданата световна двойка у нас за следващ път прибегна до фотошопа и този път мина всевъзможни граници, като непосредствено постави лицата си на мястото на тези на най-хубавия футболист в света Кристиано Роналдо и топмодела и ангел на "Виктория Сикрет " Алесандра Амброзио.

Плеймейтката и вратарят може би са се надявали, че измамата няма да бъде разкрита, защото фрагментът на играча на "Реал “ (Мадрид) и бразилската манекенка изгря през 2016-а.

Тогава супермоделът и португалецът снимаха гореща фотосесия за известното по целия свят списание и двамата бяха оповестени за мъжа и дамата с най-красивите тела на планетата, което беше и мотивът изданието да им посвети корицата си.

Две години по-късно Ни Ло и Малката Перука много нескромно лепнаха физиономиите си на същите тези тела. "Ники може в действителност единствено да си мечтае да има нещо общо с живата легенда във футбола Роналдо, а тя да бъде супер сполучлив модел като Алесандра ", разясняват в интернет наблюдаващи, разкрили подмяната.

На остарялата нова влюбена двойка надали им пука много-много, че ги упрекват в неистина. На последните им снимки се вижда, че събират загар в безоблачен Кипър.
Николета не стопира да популяризира новата си линия бански костюми, като на един от фрагментите се вижда по какъв начин татуираната ръка на Михайлов се пробва палаво да я разсъблече. Дайте нещо ново! Ние тези цици към този момент сме ги виждали!
Източник: bnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР