Грозното говорене в българските меди помогна на злото да оварвари

...
Грозното говорене в българските меди помогна на злото да оварвари
Коментари Харесай

Евгений Дайнов: Ако няма държава шайките разбойници ще поканят руснаците за арбитри

Грозното говорене в българските меди оказа помощ на злото да оварвари българската политика. Всички медии паднаха до равнището на Тошко Йорданов, като приказват кой в чии скут е седял и това е ужасяваща дивотия. 

Някъде малко преди изборите, в случай че позволим да няма страна, а единствено тайфа разбойници, огромна част от които са свързани с руснаците, тези шайки ще поканят руснаците като арбитри в разбойническите им борби.

Сглобката престана да съществува сега, в който Делян Пеевски и Бойко Борисов схванаха, че това, в името на което ще продължава да работи държавното управление, е институциите на страната да проработят за общото богатство, а не за тяхното богатство, както работят сега.

Ако в действителност Борисов и Пеевски са взели съзнателното решение, че няма да позволен превръщането на държавните институции в държавни и общонародни, европейски, и че с цел да запазят личните си облаги са подготвени да жертват безусловно всичко, цялата страна за личните си облаги, не виждам по какъв начин може да има някакво парламентарно държавно управление. Защото тези хора към този момент застават против нас, жителите, и ни развяват междинни пръсти и ни споделят, че ще вършат каквото си желаят за техните облаги, а пък вие, жителите, ще теглите каиша.

Това сподели проф. Евгений Дайнов пред
Окончателно ли " подивяха " политиците и медиите
Такава деградация на общественото говорене за политика не е имало от доста време. Това е свлачище от цивилизация към дивачество, безчовечие, от Европа към Евразия. То е толкоз огромно и толкоз бързо минава от един стадий към идващ, че няма метод да няма вътре и организиращи групи.

Българските медии – трите огромни малките екрани тичаха пред политиците този път. Те подготвяха терена за грозни и безчовечен политически дейности. Марк Аврелий в " Към себе си " написа: " Грозното и злото са едно и също нещо. Красивото и положителното са едно и също нещо ".

В нашия политически живот грозното стартира и оказва помощ на злото. И отсам грозното говорене, наложено от медиите, оказа помощ на злото да оварвари българската политика. Злото да излезе напред в българската политика. Злото – като разрушение на постигнатото равнище на цивилизованост и човешка добрина. Връщане към грозни нрави и неевропейски. Това виждаме.

Медиите у нас насилват политическия диалог в посока диалогът за политика да не е вероятен. Разговор за политика значи диалог за общото богатство и политики, които да го реализиран и хората, които могат да създадат тези политики, с цел да може да създадем осведомен избор на идващите избори. Това, което ни се предлага, е одумване на хора на равнището на Тошко Йорданов.

Всички медии паднаха на равнището на Тошко Йорданов, като приказват кой в чий скут седял и такива работи. Това е ужасяваща дивотия, която прави невероятно разискването на нашето общо бъдеще и оценката на политиците съгласно това какво бъдеще оферират.

Това са специалитетите на Бойко Борисов и Пеевски. Работата на Бойко Борисов, като политик и кандидат за властта, е да каже с какво ще усъвършенства нашия живот, а не кой чупел инвентар и такива нелепости. Разговорът кой по какъв начин ще усъвършенства живота ни беше преустановен от медиите при започване на март тази година. 

Вместо това приказват скотски неща, тъй като ни се предлага животинска дива политическа реалност. Предлага ни се освен това. В момента има проведено изпитание тук, на тази територия, да няма държавност въобще и единствените властови функционалности да се ръководят от шайки разбойници, които ненапразно се раздвижиха в последните дни, и да няма държавна власт.

Което на собствен ред ще докара до идващия стадий – някъде малко преди изборите, в случай че позволим да няма страна, а единствено тайфа разбойници, огромна част от които са свързани с руснаците, тези шайки ще поканят руснаците като арбитри в разбойническите им борби. Това е предизборната атмосфера, която ни се предлага ".
Да поканят руснаците 
В момента се бият най-малко три шайки разбойници у нас. Когато една от тях се сети, че в действителност имат познати в съветската мафия, и ще ги предложения тук да отравят, да взривяват на някого складовете. Това към този момент сме го виждали и преди. Руснаците към този момент се взривявали и тровили, поканени от незнайно кого. Защо да не ги поканят още веднъж.
Кое е най-малкото общо кратно сред президента, ГЕРБ и Движение за права и свободи
Защо се скапе " сглобката " – не тъй като Христо Иванов е счупил някаква чаша, нали. Това, което ни се натрапва, е безсрамие. Сглобката престана да съществува сега, в който Делян Пеевски и Бойко Борисов схванаха, че това, в името на което ще продължава да работи държавното управление, написано в съглашението, е институциите на страната да проработят за общото богатство, а не за тяхното богатство, както работят сега.

Не става дума единствено за службите, а и за прокуратурата, и за регулаторите. Всички тези институции, вместо да обслужват всички нас, обслужват разнообразни шайки, в които са забъркани политици. Нежеланието им да пуснат тази своя власт върху институциите докара до това да нямаме държавно управление. Може би няма да имаме държавност в границите на няколко седмици, както е тръгнало.
Служебното държавно управление за по-дълъг период
Ако в действителност Борисов и Пеевски са взели съзнателното решение, че няма да позволен превръщането на държавните институции в държавни и общонародни, европейски, и че с цел да запазят личните си облаги са подготвени да жертват безусловно всичко, цялата страна за личните си облаги, не виждам по какъв начин може да има някакво парламентарно държавно управление. Защото тези хора към този момент застават против нас, жителите, и ни развяват междинни пръсти и ни споделят, че ще вършат каквото си желаят за техните облаги, а пък вие, жителите, ще теглите каиша.

Така че, да, в случай че това е умишлено взето решение и те са подготвени да заколят българската страна и България, с цел да не престават да получават някакви милиони и да ги поставят на кюлчета, да, може и цяла серия от служебни държавни управления да ни ръководи доста дълго.
Безсмислена политическа акция
Грозните изречения не са безсмислени. Те имат доста прецизен смисъл, когато се наредят в система. Грозните изречения могат да убедят народа, че няма смисъл да се интересува от политика, тъй като вътре са единствено шайки разбойници. Не виждам по какъв начин в тази акция, която е към този момент зарината с мътилка и антидържавни послания, които всеки ден чуваме, не виждам по какъв начин би могло да има обикновено политическо говорене, като да вземем за пример – аз политикът " Х " се изправям пред вас, гласоподавателите, и желая да гласувате за мен, тъй като ще обслужа общото богатство с еди-какви си политики, с цел да ви стане по-добър животът.

Това е невероятно да се случи към този момент, тъй като никой няма да бъде чут, тъй като всеки подобен човек ще бъде заглъхнал от 1001 Тошкойордановци и еквивалентите му в коментаторския и анализаторския бизнес. Не съм си представял, че може да бъде толкоз грозно всичко у нас, каквото е в този момент. Но с изключение на грозна тази акция е и рискова и антидържавна.
Какво да трансформират медиите
Всички водещи и фасилитатори по утринните блокове би трябвало да си вземат едногодишна отпуска и да дойдат на курсове, безвъзмездни, които ще им организираме аз и моите асистенти – що е то медия в цивилизования свят и по какъв начин действа, и какви цели има. Иначе работата на медиите е да оказва помощ на жителите да знаят толкоз, че да могат да вършат осведомен избор.

Освен това обаче медиите би трябвало да култивират положителните нрави. Много би било елементарно на всеки утринен блок, когато някой стартира да приказва грозни и дебелашки неща, да бъде спрян с репликата: " Част от задачата на нашата медия е да култивираме положителните нрави, а вие сега ги разрушавате и надали ще ви поканим повече ".

Колко е мъчно това?  Лесно е. Колко души ще го създадат в един утринен блок? Николко. Защо не го вършат, не съм изследвал научно, само че имам интуицията и съмнението, че лицата на медиите са заели позата на социалистическата интелигенция – поклонение пред мощния. Ако е по този начин, това е позорно.
Какъв е ходът на ПП/ДБ
Да създадат вероятното да продължат политическия диалог за общото богатство и да поддържат положителните нрави, бидейки напълно наясно, че ще изгубят тези избори.
Още по тематаПодкрепете ни
Уважаеми читатели, вие сте тук и през днешния ден, с цел да научите новините от България и света, и да прочетете настоящи разбори и мнения от „ Клуб Z “. Ние се обръщаме към вас с молба – имаме потребност от вашата поддръжка, с цел да продължим. Вече години вие, читателите ни в 97 страни на всички континенти по света, отваряте всеки ден страницата ни в интернет в търсене на същинска, самостоятелна и качествена публицистика. Вие можете да допринесете за нашия блян към истината, неприкривана от финансови зависимости. Можете да помогнете единственият гарант на наличие да сте вие – читателите.
Източник: clubz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР