Грозни персонални нападки и хули заляха българската прима от световните

...
Грозни персонални нападки и хули заляха българската прима от световните
Коментари Харесай

Хейтъри обиждат Кабаиванска за коментара за Радев

Грозни лични нападки и ругатни заляха българската прима от международните оперни подиуми Райна Кабиванска, оповестява "Труд ".

Помията върху нея изляха така наречен „ умни и красиви” последователи на метежите. Повод им даде изявление на оперната певица по Българското национално радио, в което тя сподели за митингите:

„ Видях проведена хулиганска навалица, която искаше гибелта на служителите на реда. Това много ме шокира. Полицаите са държавни служители, не са врагове. Не можеш да искаш да ги убиеш. Не знам коя страна има право, само че това доста ме трогна - тази ненавист към хора, които са наши братя”.

Развълнувана и с трептящ глас певицата разяснява омразата, която я е поразила:

„ Защо толкоз ненавист? И друго - в случай че си президент, не си ли надпартиен президент. Това във всички конституции е основата за един президент. А тук видях президент, който е от едната страна. Това е, което ме шокира от едно гледане на българската телевизия”.

Преди изявлението Кабаиванска е следила конфликтите от вечерта на 2 септември, когато млади мъже хвърляха бомби против служителите на реда.

Нейните думи отприщиха вълна от извънредно груби и злостни мнения в обществените медии:

„ Герберастката Райна Кабиванска да си гледа пеенето и да не се изяснява в отбрана на мафията, тъй като може обществено да бъде жигосана като „ Певицата на мутрите”. Забележителното умотворението е на журналиста от „ Либерта” Стоян Тончев, който по-късно го изтри от стената си във фейсбук. Шедьоврите на отровната мисъл се допълват от квалификации като: „ Тя към този момент не е певица, а певачка”, „ Цял живот Кабаиванска пее фалшиво”, „ Да каже какъв болшевик е бил татко й”, „ Кабаиванска слезе на равнището на Марешки”, „ Живее в неин си свят и не вижда българския елементарен човек”, „ Като няма глас, има завист в нея” и т. н.

Вестник "Труд " се е свързал със световноизвестната певица, само че тя отказала коментар по случая. Райна Кабаиванска живее в Италия, само че се намира сега в България, тъй като от 8 до 24 септември в Нов български университет ще организира 20-ият Международен майсторски клас за млади оперни артисти.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР