Грозната престрелката между ГЕРБ и президента Румен Радев в Деня

...
Грозната престрелката между ГЕРБ и президента Румен Радев в Деня
Коментари Харесай

Ответен удар! Депутат брани Борисов от Радев

Грозната престрелката сред ГЕРБ и президента Румен Радев в Деня на Съединението става все по-ожесточена. Депутатът от ГЕРБ Младен Шишков отговори на президента Румен Радев, който по-рано през днешния ден съобщи: „ Единствените думи на Борисов, които имат значение, са тези, които ще произнесе пред идващия основен прокурор ”. Така президентът разяснява от Раковски обвиняванията, които по-рано през днешния ден насочи към него водачът на ГЕРБ Бойко Борисов. „ Днес страната ни е разграничена от този, който е предназначен да пази нейното единение. Обединителят на нацията я потопи в ненавист, неустановеност и безпорядък ”, написа във Facebook Борисов.

„ И в случай че нечии думи ще бъдат значими пред идващия основен прокурор, то и актуалният има доста да пита. Само след два месеца! ”, включи се в словесната борба Младен Шишков от ГЕРБ.

Ето какво написа Младен Шишков във Facebook:

Висша форма на двуличие:

Да посетиш града, чийто най-светъл празник подцени насрочвайки избори тъкмо тогава!

Да посетиш черква, пред която твоите прародители спираха хората да влизат, а по-късно пребиваха в районното свещениците!

Да посетиш селото, чийто занаят затри от некадърност да управляваш страната, с цел да дадеш празни обещания за следващ път!

Да си правиш предизборна акция на гърба на хората, които 65 години бяха забравени от страната, посрещнат от партийните деятели на най-мракобесната партия в историята на България!

Борисов с жестока офанзива точно на празника: Обединителят на нацията я потопи в ненавист, неустановеност и безпорядък

Да се опитваш в деня на Съединението за следващ път да разединяваш!

Вероятно задачата е амнистия. Не, не можем да извиним. Защото помним. Защото предишното по никакъв начин не е далечно. Делят ни по-малко от 15 години от него!

И в случай че нечии думи ще бъдат значими пред идващия основен прокурор, то и актуалният има доста да пита. Само след два месеца!
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР