Гроздан Караджов пусна официален списък да бъдат изслушани всички, после

...
Гроздан Караджов пусна официален списък да бъдат изслушани всички, после
Коментари Харесай

Тошко Йорданов зове народа: Елате пред парламента и изнесете най-големия лъжец!

Гроздан Караджов пусна формален лист да бъдат изслушани всички, след това се принуди да го направи документално и да го входира в Народното събрание, с цел да му извърнат внимание. Но в комисията на сглобката нямат огромно предпочитание за това чуване. Това съобщи ръководителят на Има Такъв Народ Тошко Йорданов тази заран в ефира на Bg On Air.
Както е известно, въпросният лист, който е внесъл Караджов от Има Такъв Народ, включва лица, които да бъдат изслушани във краткотрайната комисия, която би трябвало да проверява активността на групата към Мартин Божанов – Нотариуса.
Продиктуван е освен от следствия в медиите, само че и от данните на Антикорупционния фонд, внесе изясненост неотдавна Караджов, а лицата, които желае да бъдат изслушани, са Асен Василев и Румен Спецов, поради данните на гръцките предприемачи, които откакто са им подали сигнала, са понесли тежестта на бухалките на Национална агенция за приходите, ДАНС и ГДБОП.
„ Между приказките и дейностите има голямо разминаване в ПП-ДБ! На приказки щяха да вкарат и Борисов в пандиза, а в този момент го вършат значим политически фактор. И дори най-вероятно в този момент ще му клекнат “, съобщи още Тошко Йорданов. И добави:
„ Направиха един куп противоконституционни неща. Наглостта, с която се разделя страната, към този момент не се крие. Допреди две-три години всички публицисти говорехме за задкулисие. Сега наглостта е толкоз огромна, че го вършат към този момент по малкия екран. И не им пука!
Когато дойдат изборите, в случай че се делегира власт на същите тези хора, какво можем да създадем?! Когато си лъган толкоз години, не би трябвало да стоиш в ъгъла, а да действаш. Хората би трябвало да осъзнаят, че от тях зависи.
Вижте кой е най-големият измамник, елате пред Народното събрание и го изнесете!
В момента, в който човек се отдръпна от публичния живот, получава това – става безпаричен, изнасят му медикаментите, най-после умира. Продължавайте да стоите встрани! И да гледате по какъв начин всичко се случва сякаш инцидентно. Е, България е страната на случайностите!
България е единствената страна, в която две седмици поред се падат от тотото едни и същи цифри! “, приключи Йорданов.
Източник: 7dnibulgaria.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР