Гроздан Караджов от ИТН нарече кабинета коалиция на лъжата. И

...
Гроздан Караджов от ИТН нарече кабинета коалиция на лъжата. И
Коментари Харесай

ИТН: Мафиотският модел на управление доновете си сменя, но целите - не

Гроздан Караджов от Има Такъв Народ назова кабинета " коалиция на лъжата ".

" И аз към този момент не знам по кое време сте откровени - когато призовавате ББ самичък да си даде имунитета или когато призовавате да се направи комисия за имунитетите, която да се влачи до приемането на поправките на конституцията. Знам, обаче, че на това му се вика рекет. Както бяха рекет по този начин наречените договарянията за кабинет, разиграли се пред очите ни - или ще стане каквото Политическа партия желае, или нищо. Явно цялата тази игра за битка с корупцията и премахване на модела на ГЕРБ са били единствено али-бали. Али-бали са и програмата ви, с която като смокиново листо желаете да прикриете това държавно управление. Така най-малко си мислите, че не мирише, само че истината е, че вони. Поне 200 души вм залата сме " за " както еврозоната, по този начин и " Шенген ". Какво и от кого пазите лъжливи политици? На това ли викате смяна? За мен сте си чиста замяна. Мафиотският модел на ръководство на страната доновете си сменя, само че задачите - не. И вие сте носители на това ново ръководство на доновете. ", сподели Караджов.

Лидерите на ГЕРБ-СДС, ПП-ДБ и Движение за права и свободи са позор за българската народна власт, съобщи от парламентарната естрада Филип Станев от Има Такъв Народ.

" Господин Борисов, когато се погледнете в огледалото, виждате ли там Делян Пеевски, Мустафа Карадайъ, Кирил Петков, Асен Василев, Атанас Атанасов и Христо Иванов? Отговорът е да - виждате ги, тъй като сте едно и също нещо - позор за българската народна власт. 34 години откакто тя се опита страхливо да пристигна в България и 34 години по-късно, откакто се видя, че няма да пристигна. Вместо демокрацията, в България пристигнаха лъжата, лицемерието, подлостта, задкулисието, далаверата, долнопробния фалш и политическата нечистотия. Защото в новата ръководеща коалиция ГЕРБ-СДС-ПП-ДБ това всичкото е събрано в едно. Наричаме го постоянен кабинет, само че същинското име е Лигата на невероятните джентълмени измамници.



Вие сте политиците, които не просто излъгаха своите гласоподаватели, само че и всички български жители. Ротация на министър председатели ли, ротация на ръководители на Народното събрание ли? Не, стига ала-бала! Очакват ни три неща - брутална кастрация на законността, обезценка на морала в политиката, позорна и подправена лустрация на престъпността по висшите етажи на държавността.

Скоро всички вие, които измамихте българския народ, ще видите последната фаза на истината - и по площадите, и в изборните урни. Урни, в които ще бъде положен прахът на вашата политическа гибел ", сподели Станев.
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР