Гримът е онази тайна съставка, която ни помага да подчертаем

...
Гримът е онази тайна съставка, която ни помага да подчертаем
Коментари Харесай

Да проявим смелост и стил в крак с новото време

Гримът е онази загадка съставна част, която ни оказва помощ да подчертаем естествената си хубост. Всяка от нас знае какво е да разполагаш с правилен съдружник, без който не излизаш от вкъщи си. За някои това е спиралата, която ни придава сексапил, за други – червилото, което ни прави по-смели, а за трети - верният декор дьо загар, който ни кара да забравим несъвършенствата си.

Освен метод да изразим ярката си характерност, гримът е форма на изкуство. След предизвикателното време на пандемия, последователно започваме да се завръщаме към естествения темп на живот. Най-добрият метод да го отпразнуваме, е като поканим цветното и приповдигнато въодушевление в всекидневието си. А когато новите технологии си стискат ръката с красивия и изтънчен грим, всяка дама се усеща въодушевена.

Винаги сме считали устройствата на Huawei за въплъщение на изящността. В обичания ни ден - петък получихме още едно доказателство в поддръжка на това изказване. Женствеността и технологиите в действителност могат да бъдат най-хубавите сътрудници. Като въплъщение на елегантността и модерния взор, Huawei P50 Pocket се трансформира в същинско ентусиазъм за арт срещата #OpenForMoreBeauty на трима изявени български гримьори – Елиза Попова, Алина Манева и Георги Русев, които съумяха да предадат ентусиазма си на нас.

Резултатите, както и самият развой, бяха снимани единствено благодарение на Huawei P50 Pro и P50 Pocket – телефони, които впечатляват с артистичност и автентичност с практичния си дизайн.

Докато наблюдавахме изкуството на грима в деяние и се наслаждавахме на чаровните визии на девойките, научихме по някой и различен съвет за макиажа, който ще ви предадем.



Георги Русев прелестно ни изненада, като се заигра с кристали, които да придадат още повече искра и търсеното от него огънче в излъчването.

" Визията е чиста и в същото време въздействаща, като тази на самия P50 Pocket” – споделя гримьорът.

По възторжената реакция на модела съдим, че гримът в хитовия втори сезон на " Еуфория " е право в десетката. Русев ни показа още, че блясъкът също е измежду водещите трендове.



Той ползва съвсем всички стъпки от гримирането на лицето към шията, деколтето и даже раменете на модела, в това число малко камъчета по линията на ключицата, като че ли покапали от очите й. Те кореспондират прелестно с бижуто в ръцете й – белия, блестящо текстуриран Huawei P50 Pocket. Резултатът - оптимално изчистена и неподправена, само че въздействаща визия.



Изяществото е обезпечено, когато знаем, че Елиза Попова, която е притежател на " Златната игла " за грим през 2021 година участва на събитието.

А посланията, които тя желае да ни съобщи, можем да забележим благодарение на грима - мощно подчертани очи и устни, които не могат да ни оставят равнодушни. В първия вид тя избра устни, върху които беше нанесен единствено еликсир, само че по-късно ловко ни показва, че и с цветно червило гримът ѝ е също толкоз въздействащ.

„ Харесва ми, когато очите са мощни, а на устните има нещо съвем леко, даже единствено еликсир, както в първия вид, който направих. Исках да видя и по какъв начин ще наподобява с по-ярко червило “, споделя Елиза след довеждане докрай на грима с подчертани и издължени с динамичен розов щрих очи и блещукащи върху него звезди. А ние сме сигурни, че към този момент сме разкрили ентусиазъм за по-купонджийска и разчупена визия.



Всяко момиче обича розово. Затова и погледът ни автоматизирано се стопира върху розовата очна линия, която сигурно бихме тествали, когато сме в закачливо въодушевление. Носи доста пролетно въодушевление, нали?



Алина Манова, която е професионален грим-артист от над 13 години, ни описа, че и тази година на мода ще е подчертаването на естествения тип при грима. На събитието вднага се открои любовта й към червилата. Тя избра да се заиграе особено с Huawei FreeBuds Lipstick, като безусловно вгражда слушалката в макиажа и основава основа от чисто лице с акцент.

Приятно усещане като дизайн и функционалност знак на нашето себеизразяване ни направиха слушалките с кейс във формата на червило и изрично червен цвят – Huawei FreeBuds Lipstick . Те са идеалното допълнение в дамската чанта, сходно на безконечното наличие в нея – червилото.



„ Бъдете смели, в това число в това да следвате себе си, да заявите своята характерност, със стила, грима, аксесоарите, с всичко, с което разкривате самите вас пред света " - посъветва ни Алина. А сътвореното от нея слага натуралната хубост на фундамент с акцент върху изразителните очи и ярките устни, които си кореспондират с блясъка на камъчетата.



Истината е, че се влюбихме и в трите визии! А уникалността им беше запечатана по най-хубавия метод - с Huawei P50 Pocket в ярката компанията на Huawei FreeBuds Lipstick . Убедихме се, че технологиите от висок клас, сходно на грима, могат да бъдат елегантни и изчистени, само че и да блестят с характерност.

Когато се докоснахме до смарт телефона Huawei, към този момент бяхме сигурни, че държим в ръцете си същинско украшение, с което не желаеме да се разделяме, тъй като е съвършено допълнение към стила ни.



Любопитно ни е - за вас кой жанр е любимец?

От ни насочат предизвителство, като задачата не е да се дефинира най-хубавият грим, тъй като хубостта е страст, а не съревнование, а с цел да имате късмет да спечелите една професионална грим сесия при Елица, Георги или Алина.

Три ваучера за грим чакат мненията ви под фотосите, снимани персонално от стилния фотограф, чието студио бе и хазаин на цветната детонация #OpenForMoreBeauty.
Източник: momichetata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР