Григор Димитров за пореден път показа, че сърцето му е

...
Григор Димитров за пореден път показа, че сърцето му е
Коментари Харесай

Голям човек и истински българин! Гришо трогна родителите си със страхотен жест

Григор Димитров за следващ път сподели, че сърцето му е огромно колкото централен корт на Голям шлем! Първата ракета на България е построил просторна къща за родителите си в покрайнините на родното му Хасково, оповестява БЛИЦ, базирайки се на свои източници.
Нещо повече – преди няколко дни, когато се прибра, Григор отишъл до мебелен магазин и избрал персонално обзавеждането на хасиендата.
Гришо отделил от скъпото си време освен за майка си и баща си, само че съумя да се срещне с деца от Хасково, кмета на града Станислав Дечев, както и да посети постамента на Света Богородица. Така той засвидетелства признателността си към съгражданите си.
Във всеки миг от своята кариера Григор е показвал обичта към родителите си Мария и Димитър. Това са хората, които го подариха освен с любовта, само че и с доверието си. Двамата вложиха огромни суми за развиването на сина си и стояха компактно до него в многочислените му тествания.
Сега, години по-късно, Григор се отблагодарява на фамилията си, като кани постоянно Мария и Димитър във втория си дом в Монте Карло и на екзотични екскурзии.
На същата респект се радва и многочисленото семейство на Новак Джокович. Неговите майка и татко Диана и Сърджан повярваха в Новак от хлапе и се лишаваха от голям брой екстри, с цел да му обезпечат всичко належащо за скъпия спорт.
Години по-късно Новак е горделивост на родителите и братята си, които се любуват на невероятните му достижения и с помощта на него пътуват в частен аероплан, носят първокласни облекла и отдъхват в луксозни хотели.
Такава е ориста на родителите, които имат вяра в децата си и ги поддържат професионално, за огромна част от останалите ще останат самотните нощи в домовете за възрастни хора…
Източник: 7dnibulgaria.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР