Григор Димитров победи Миомир Кецманович (Сърбия) с 6:4, 6:3 в

...
Григор Димитров победи Миомир Кецманович (Сърбия) с 6:4, 6:3 в
Коментари Харесай

Феноменален! Григор Димитров се разправи със сърбин в мач, продължил два дни

Григор Димитров победи Миомир Кецманович (Сърбия) с 6:4, 6:3 в мач от втория кръг на шампионата от сериите Мастърс 1000 в Монте Карло. Срещата стартира на 10 април, само че беше преустановен поради дъжд при резултат 6:4, 2:1 за Гришо. Наложи се дуелът да се доиграва през днешния ден, а след подновяването на играта българинът разреши на противника си да завоюва единствено два гейма, предава Блиц спорт.
В идващия кръг Григор Димитров ще се изправи против Холгер Руне (Дания) или Сумит Нагал (Индия), които също би трябвало да доиграят мача си от сряда. Двубоят беше пресечен поради дъжд при резултат 6:3, 2:1 в интерес на европееца.
ПЪРВИ СЕТ
Играта стартира равностойно, а Гришо пропусна опция за пробив във втория гейм. В третия обаче сърбинът го проби и поведе. Димитров съумя да изравни за 3:3. При 5:4 в своя изгода, хасковлията направи втори пробив и взе сета с 6:4.
ВТОРИ СЕТ
Григор поведе с 2:1 във втория сет, когато над Монако заваля дъжд и мачът беше преустановен и отсрочен за 11 април. При подновяването на играта двамата тенисисти взимаха своите подавания. Това продължи до осмия гейм, когато Димитров направи пробив и поведе с 5:3. След това при личен сервис българинът завърши частта с 6:3 и мача в два сета.
Източник: 7dnibulgaria.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР