Григор Димитров не успя да се класира за полуфиналите на

...
Григор Димитров не успя да се класира за полуфиналите на
Коментари Харесай

Тежък удар за Гришо, какво следва

Григор Димитров не съумя да се класира за полуфиналите на мощния шампионат в Пекин от сериите ATP 500, откакто загуби от италианеца Яник Синер с 4-6, 6-3, 2-6 в мач от третия кръг на конкуренцията.

Вчера първата ракета на България записа чист триумф над международния номер 4 Холгер Руне, само че през днешния ден той трябваше да се изправи против още един тенисист от топ 10 на ранглистата.
-->
В първия сет Григор пропусна две благоприятни условия за пробив и загуби един път подаването си, с цел да загуби с 4-6. Във втората част Димитров бе по-активен и съумя да осъществя един пробив, като в това време отрази цели осем точки за пробив, с цел да се наложи с 6-3 и да вкара мача в решителен трети сет. В третия сет Синер съумя да направи два пробива и да стигне до крайния триумф по-късно над два часа и половина игра, разяснява БГНЕС.

По този метод Димитров отпадна от шампионата, а в този момент му следва присъединяване на Мастърса в Шанхай, където българинът е 18-ти подложен и ще започва от втория кръг, където ще срещне австралиеца Александър Вукич или испанеца Роберто Карбайес Баена. Турнирът в Шанхай ще се организира в интервала 4-15 октомври.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР