Григор Димитров и Мадалина Геня са една от най-коментираната звездна

...
Григор Димитров и Мадалина Геня са една от най-коментираната звездна
Коментари Харесай

Мадалина Геня и Григор Димитров заедно, но не съвсем

Григор Димитров и Мадалина Геня са една от най-коментираната звездна двойка в последно време. И то освен от родните, само че и от международните медии, които не пропущат всяка тяхна поява на обществено място, изключително откакто двамата позираха толкоз влюбени и щастливи на Филмовия фестивал във Венеция преди месец.

Вниманието, което Мадалина Геня получава около връзката си с родния тенисист, е единствено в плюс на нейната фешън и актьорска кариера. Но когато Гришо е на следващия шампионат, на нея й се случва да попада и в прегръдките на различен.

Преди седмица това беше дизайнерът Филип Плейн, с който тя имаше връзка преди към седем години. Мадалина беше едно от основните настоящи лица на ревюто, с което стилният му бранд показа новата си сбирка. Присъства и на блестящото празненство в Милано по случая.

Появата ѝ с различен мъж в отсъствието на Григор Димитров накара медиите още по-осторожно да наблюдават какво се случва с румънската актриса в персонален проект. Случва се обаче от време на време да вършат и неточности и да бъркат с кого в действителност прекарва времето си актрисата. Точно такава неточност позволи британския таблоид Sun. Изданието изпрати Григор Димитров в Европа с Мадалина Геня, до момента в който той в действителност е в Шанхай, където играе в шампионата от сериите Masters.

Sun разгласява материал, който подчертава на невероятната ѝ фигура, която показва в новата ѝ рекламна акция по долни дрехи. На една от фотосите обаче виждаме румънката да театралничи с брат ѝ Алин пред билборд. Текстът на Sun обаче гласи: " Мадалина театралничи с гаджето си Григор Димитров пред великански билборд ".
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР