Григор Димитров и Лолита Османова са сред топ двойките в

...
Григор Димитров и Лолита Османова са сред топ двойките в
Коментари Харесай

Лолита и Гришо: любимци на папараците в Монако

Григор Димитров и Лолита Османова са измежду топ двойките в Монте Карло. Папараците в най-лъскавия квартал на княжество Монако обожават да преследват българина и рускинята, които постоянно са като слезли от корица на списание. Когато режимът на Гришо го разрешава, той води гаджето си на няколко паметни места. Сред тях е и барът в „ Отел дьо Пари “, който не затвори даже по време на продължителния ремонт в мега първокласния хотел. В лобито, където са снимани подиуми от „ Железният човек “ и лентите за Джеймс Бонд, питиетата са едно от друго по-изискани и скъпарски. Терасата на популярния ресторант „ Елса “, на която човек се усеща като на палуба, тъй като тя безусловно виси над Средиземно море, също е желана локация от Димитров и изгората му. Органичните ястия и звезда „ Мишлен “ подсигуряват тоталното качество на кулинарните им удоволствия. Но макар че се хранят извънредно деликатно, и двамата пробваха тортата с националния байрак, която Гришо получи за ЧРД. Неслучайно Лолита назовава избраника си „ моят сътрудник в закононарушенията “. А дали към тях може да се причисли и тайният годеж, за който всички приказват, към този момент може единствено да се гадае. Още повече, че Лолита към този момент беше омъжена един път. Основният въпрос обаче е различен – по какъв начин по този начин бащата на Лолита е разрешил тя да се държи прекомерно „ обещаващо “. Възможните отговори несъмнено са повече от два, само че първите, за които се досещаме, биха звучали почти по този начин: или  енергийният магнат Елдар Османов е вдигнал ръце от щерка си, или двамата не считат, че визитата й в Хасково звучи задоволително ангажиращо. Но е мъчно да се повярва, че един от най-богатите хора в Русия и Европа е изпуснал от надзор чедото си.

И децата знаят, че първият брак на хубавицата, притежаваща отлична тапия от Московския университет, където приключва " Международни връзки ", е организиран от родителя й. За никого не е загадка, че бизнесдамата и началник на Luxury international magazine - месечно списание, което излиза на британски и съветски език в 7 страни, се омъжи по сметка и се разведе по още по-голяма сметка, подписана от баща й. Тогава Османов и към този момент някогашният му сват Алберт Авдолян харчат 25 милиона $ за венчавката и купоните на отрочетата им, като шоуто се случва в „ Долби тиътър “ в Ей Ей, където раздават Оскарите. И както се поставя на сходна гала, за младоженците и техните посетители пеят Лейди Гага и Ксения Собчак, дохвърчала от в Ел Ей с частен аероплан. Продължението също е тиражирано до безконечност – счита се, че Османов дължи към 6 милиарда рубли на Авдолян, чието положение съгласно „ Форбс “ е към 800 милиона $, само че тъй като няма по какъв начин да му върне заема, сред наследниците им всичко е свършено. Заради всички тези случки в стила на „ Богатите също плачат “, е повече от необичайно по какъв начин Османов не е договорил последващо уместно встъпване в брак за момичето си, а му разрешава да се диви на неповторимите стенописи в Боянската черква и да се прегръща с Мария, майката на Гришо.  " Много одобрявам българската музика. Имам няколко песни в плейлистата си ", съобщи още тя и хвърли всички в оркестъра.        

Не че Димитров до момента е бил с небогати моми без зестра – и Мария Шарапова, и Никол Шерцингер постоянно са били от най-изгодните партии измежду ергените в джет сета. Но не ги е водил в Хасково. Преди да се прехласне по мускулите и чара на нашето момче, Лолита пътува по всички страни, обяснявайки, че е " дипломат на Монако ". Дори се пробва да играе тенис, само че получава травма. “Бях на 8, когато ме пратиха на корта. През идващите 10 години никой не ме виждаше с изключение на родителите ми - и то не всеки ден. Няма наслада в това да упражнявате по три пъти дневно от 9 часа сутринта. Започнах да ненавиждам спорта - непрекъснати разноски, полети, нерви, липса на сън ”, разказвала е в обществените мрежи рускинята. Според таблоиди в някогашния Съюз на съветските социалистически републики тя се увлича по киноиндустрията, откакто няколко пъти излиза на вечеря с Леонардо ди Каприо. Но вездесъщият й баща не утвърждава флирт с мъж, който " би употребявал благосъстоянието й ". Това, несъмнено, е повече от необичайно, тъй като кинаджията освен е извънредно богат, само че си заплаща налозите, не дължи милиони на който и да било, няма проблеми с правораздаването – за разлика от Османов.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР