Григор Димитров и Лолита Османова, изглежда, отново са заедно. Най-добрият

...
Григор Димитров и Лолита Османова, изглежда, отново са заедно. Най-добрият
Коментари Харесай

Фенки ронят сълзи: Гришо и Лолита са си дали втори шанс в любовта?

Григор Димитров и Лолита Османова, наподобява, още веднъж са дружно. Най-добрият ни тенисист и рускинята са напът да дадат втори късмет на любовта си.
Двамата се разделиха доскоро повече от година, като мнозина считат, че повода за това бе румънската хубавица Мадалина Геня. Гришо изкара гореща спекулация с обилната мацка за няколко месеца, само че през лятото постави завършек на връзките си с нея. След това се концентрира над кариерата си и не е забелязван с жена до него, написа България през днешния ден.
За това, че Гигор и Лолита са напът да се съберат, приказват два обстоятелството. Османова прекара зимата в Дубай. Димитров бе там на два пъти напоследък. Първо в края на 2023-та за присъединяване си в показателен шампионат, когато с него бяха и родителите му. След това реши да прекара в емирството и ваканцията си след „ Аустрелиън Оупън “. Макар тогава да не беше сниман в компанията на Лолита, почитателите му започнаха да се питат дали тя не е повода българският тенисист да е в Дубай.
Сега слуховете, че двамата още веднъж са дружно, ще станат още по-силни. Красивата рускиня дебаркира в Индиън Уелс, където през вчерашния ден стартира шампионатът от сериите „ Мастърс “, в който Григор взе участие. Османова сама се означи от там върху фотография на печащо се барбекю. Надали е пропътувала дистанцията единствено с цел да се види с приятелите си съветски тенисисти. Вече има догатки в туитър, че ще я забележим в ложата на Гришо по време на мачовете му в шампионата.
Лолита и българинът бяха дружно към две години. Рускинята даже идва в България и сподели отлични връзки с родителите на Григор. За последно двамата се появиха като двойка на US Open през 2022-ра. Малко по-късно се разделиха, а повода се оказа Геня. Аферата на Григор с нея завърши бързо. Сега следва да разберем дали с Османова са си дали втори късмет.
Източник: 7dnibulgaria.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР