Григор Димитров е платил луди пари за къщата, която нае

...
Григор Димитров е платил луди пари за къщата, която нае
Коментари Харесай

Гришо се изхвърли, нае суперскъпа къща

Григор Димитров е платил луди пари за къщата, която нае в предградие на Ню Йорк за близо едномесечния си престой в града, написа " ".

29-годишният българин, чието положение се прави оценка на $30 млн., реши да се настани с тричленния си екип в първокласен парцел вместо в хотела, препоръчан от уредниците.

Освен наем, Гришо заплаща и за защита, която би трябвало непрекъснато да следи и да рапортува на Американската тенис асоциация (USTA) дали българинът следва протокола за предотвратяване от COVID-19.

За разлика от Гришо, Анди Мъри се оплака, че не може да си повзоли сходен разкош.

„ Обсъждахме вид да наемем нещо, само че цените бяха астрономически. Вместо това избрах така наречен „ балон “, препоръчан от домакините. Хубаво е, те са свършили добра работа с хотелите. Радвам се на заниманията в тях като дете. Много съм благополучен, че ограниченията против ковид се съблюдават толкоз прецизно.

Например след една от тренировките ми беше общително напомнено от чиновник в комплекса да си сложа маска “, описа 33-годишният шотландец, който е повторен олимпийски първенец и има три трофеи от Големия шлем.

На „ Синсинати Мастърс “ той се включи с уайлд-кард като №134 в света, само че стартира шеметно шампионата и даже записа първата си победа от 3 година насам над тенисист от топ 10 (Александър Зверев). В 1/8-финалите обаче Мъри беше спрян с 2:6, 2:6 от Милош Раонич.

Сред играчите, избрали да се изолират в къща, са също любимците за US Open Новак Джокович и Серена Уилямс.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР