Грета Тунберг ще се съюзи с BBC за нова документална

...
Грета Тунберг ще се съюзи с BBC за нова документална
Коментари Харесай

Грета Тунберг с предаване по BBC

Грета Тунберг ще се съюзи с BBC за нова документална поредност, която ще наблюдава интернационалния й поход в поддръжка на околната среда. Продукцията ще покаже младата активистка в деяние, до момента в който тя се среща с водещи интернационалните учени, специалисти, политически водачи и бизнес титани в опита си да открие надеждни способи за справяне с климатичната рецесия. В поредицата ще се включат и експерти, които ще обяснят за какво световното температурно покачване не би трябвало да надвишава 1,5 градуса.

„ Климатичните промени са може би най-сериозният проблем в нашия живот. За това и времето е уместно за продукция, която да запознае публиката с научните обстоятелства зад тази комплицирана тематика. За нас е чест да работим дружно с Грета. Ще надникнем в персоналното съществуване на една световна икона, едно от най-разпознаваемите лица на планетата “, съобщи Роб Лидел, изпълнителен продуцент на BBC.

„ Поредицата ще наблюдава и живота на Грета в персонален проект и трансформацията й от тийнейджърка в зряла персона, която би трябвало да се оправи с последствията от бездействието на обществото ни. Ще станем очевидци и на съкровените моменти на младата активистка, в които тя сътворява речите си, които се излъчват и проучват на всички места по света “, гласи формалното изказване на BBC.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР