Гръцкото правителство изненадващо въвежда пълна карантина до 11 януари. На

...
Гръцкото правителство изненадващо въвежда пълна карантина до 11 януари. На
Коментари Харесай

В Гърция въведоха пълна карантина до 11 януари

Гръцкото държавно управление изненадващо вкарва цялостна карантина до 11 януари. На ексклузивен брифинг представителят на държавното управление Стелиос Пецас заяви за строги забрани, които влизат в действие от на следващия ден в 6 часа сутринта. Затварят още веднъж козметични салони, книжарници и се не разрешава да работят магазините с авансово непокътнат час за посещаване. Остават отворени единствено магазини за хранителни артикули, аптеки и бензиностанции.
Вечерният час още веднъж е от 21 часа до 5 сутринта.

Излизането е позволено единствено по неотложност и на работа.

Това е персонално решение на премиера Кириакос Мицотакис, изясни непредвидения ход представителят на държавното управление Пецас. Мерките са ориентирани към преодоляване на болестта преди да отворят всички учебни заведения на 11 януари.

Не се трансформира протоколът за влизане в Гърция, като дружно със наложителен негативен тест за ковид на всички влизащи в страната се прави и бърз тест на границата, наложителна е тридневната карантина.

Опозицията изиска оставката на министъра на образованието с обвиняване, че не може да сътвори сигурност на децата в учебно заведение и слага цялата страна под карантина.
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР