Гръцките власти са изпратили допълнителни сили на сухопътната граница на

...
Гръцките власти са изпратили допълнителни сили на сухопътната граница на
Коментари Харесай

Гърция засилва контрола по границите си след бягството на кюрдите от Сирия

Гръцките управляващи са изпратили спомагателни сили на сухопътната граница на страната с Турция, готвейки се за нова вълна мигранти от Близкия изток, съобщи Sputnik, представена от организация " Фокус ".
„ Правителството изпраща 120 спомагателни полицейски чиновници, само че те са краткотрайни и просто не са задоволителни. „ Фронтекс “ също би трябвало да се намеси “, съобщи Димитрис Мавридес, кмет на граничния град Орестиада. „ Нашите обекти за банкет на мигранти са цялостни и сме на ръба да излезем отвън надзор. Значително повече лица влизат, в сравнение с са регистрирани “, добави той.
Припомняме, че откогато турските сили започнаха своята военна интервенция в Африн, Сирия, локалните кюрди бягат към Гърция. Новата вълна мигранти се чака след рухването на речното ниво поради измененията във времето.
„ Притесняваме се, че до момента в който времето се оправя и водата пада, повече ще дръзнат да преплуват, тъй като реката (Марица –бел. прев.) ще бъде по-лесна за секване “, предизвести шефът на Гръцкия червен кръст Рубен Кано.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР