Гръцките съдебни власти допуснаха екстрадирането на Йосиф Йосифов, известен като

...
Гръцките съдебни власти допуснаха екстрадирането на Йосиф Йосифов, известен като
Коментари Харесай

Връщат ни Йоско Костинбродския, но след 40 месеца

Гръцките правосъдни управляващи позволиха изгонването на Йосиф Йосифов, прочут като Йоско Костинбродския. Той е арестуван с Европейска заповед за арест, издадена от Специализираната прокуратура у нас.

Предаването му на българските управляващи е отсрочено, защото първо би трябвало да изтърпи в Гърция наказване от 40 месеца отнемане от независимост за нелегално владеене на оръжия. Това се споделя в известие на бюро СИРЕНЕ-Гърция, получено в Дирекция „ Международно оперативно съдействие “ в Министерство на вътрешните работи и в Специализираната прокуратура.

До окончателното изговаряне по наложената му 40-месечна ефикасна присъда в Гърция Йосиф Йосифов остава с мярка за неотклонение „ Задържане под стража “.

В България той би трябвало да изтърпи 4-години отнемане от независимост. Йосифов бе наказан от Специализирания углавен съд на 1 година затвор за изнудване, което обаче е осъществено в границите на тригодишно отсрочено наказване на Софийския областен съд за незаконно лишаване на автомобил и следва да се изтърпи дейно.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР