Гранични полицаи в Румъния са задържали на влизане в страната

...
Гранични полицаи в Румъния са задържали на влизане в страната
Коментари Харесай

Хванаха руска терористка, крила се в автобус за Турция

Гранични служители на реда в Румъния са задържали на влизане в страната през граничния пункт Сирет жена от Руската федерация, оповестена за интернационално търсене от 2018 година от управляващите в страната й за присъединяване в незаконна въоръжена формация, оповестява Аджерпрес.

Полицията в окръг Сучава посочи, че 36-годишната жена е разпозната на влизане в страната в петък вечерта при инспекция на рейс, пътуващ по маршрут Украйна-Турция.

Жената, на чието име има издадена интернационална заповед за арест от Интерпол, е била предадена на Службата за престъпни следствия в Сучава.

Апелативният съд в Сучава е приел настояването за прелиминарен 15-дневен арест от 12 март 2022 година на подлежащото на екстрадиция лице Амина Гериханова, по отношение на която правосъдните управляващи в Руската федерация са издали сигнал за търсене по обвинявания в присъединяване в незаконна въоръжена формация.

В известието се отбелязва, че заповед за ареста на Гериханова е публикуван на 27 март 2018 година от съд в Грозни, Русия. 
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР