Граничен полицай застава пред съда за закани за убийство и

...
Граничен полицай застава пред съда за закани за убийство и
Коментари Харесай

Полицай се закани да убие жена си пред 2-те им малки деца. Била се заразила с ковид

Граничен служител на реда застава пред съда за закани за ликвидиране и причиняване на телесна щета при изискванията на домашно принуждение.
Районна прокуратура – Благоевград внесе за разглеждане в съда обвинителен акт против Атанас Н. за причиняване на телесна щета и закани с ликвидиране към някогашната си жена.
През 2011 година Атанас Н. сключил брак с Я.Н. Семейството с двете им дъщери живеело в с. Ново Делчево, община Сандански, написа 24 часа.
Мъжът упражнявал редовно физическо и психическо принуждение по отношение на брачната половинка си. То се изразявало в нанасяне на удари в разнообразни елементи на тялото й и душене, отправяне на закани и обиди по отношение на нея. Причина за проявената експанзия била ревността, която обвиненият изпитвал към нея.
На 27 юли 2020 година фамилията било сложено под наложителна карантина, заради заразяването на дамата с коронавирусна зараза. Той се ядосал, упреквал в случилото се дамата, викал и я обиждал, нанесъл й побой в наличието на двете им малолетни деца, които плачели.
Пострадалата взела решение да напусне фамилното жилище и мъжа си.
Източник: 7dnibulgaria.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР