Грандовете Арсенал и Ливърпул излизат в мач-реванш от полуфиналната фаза

...
Грандовете Арсенал и Ливърпул излизат в мач-реванш от полуфиналната фаза
Коментари Харесай

Ливърпул и Арсенал в реванш: Между себе си и за феновете заради скуката

Грандовете Арсенал и Ливърпул излизат в мач-реванш от полуфиналната фаза на Купата на Лигата в Англия. Както е известно, през предходната седмица те се срещнаха още веднъж на " Анфийлд ", само че първият им дуел приключи при тъждество 0:0.
Ливърпул и Арсенал в спор за място на финала против Челси
Сега излизат един против различен на " Емиратс Стейдиъм " в четвъртък, 20 януари, от 21:45 часа българско време. Коефициентът на efbet за победа в интерес на домакина е 3,55, до момента в който триумф на гостите е оценен на 2,15 (равенството е със ставка 3,65).

Както е известно, един тим би трябвало да продължи към финала и след днешната вечер няма по какъв начин двата отбора да са равни. Дори да не се победят в постоянното време, ще последват продължения, а по-късно вероятно и дузпи. Важно конкретизиране е, че и в Купата на Лигата головете на непознат терен нямат по-голяма тежест.

Все отново двата тима не обичат да приключват наедно. Това обаче важи за мачовете от Висшата лига, до момента в който при срещите им от останалите шампионати е тъкмо противоположното. В последните три мача от Купата на Лигата са завършвали наедно, а това важи и за конфликта им за Къмюнити Шийлд през 2020 година. В шампионата обаче е тъкмо противоположното - шест следващи срещи без Х.


Във Висшата лига головете и успехите нямат край сред Ливърпул и Арсенал
Любопитното е, че в тези шест мача от Висшата лига пада същински дъжд от голове - общо 24, което прави приблизително по четири в тези мачове. Коефициентът на efbet за над 3,5 гола в този мач е 3,15, до момента в който за под 2,5, каквато е практиката за Купата на Лигата сред тези отбори - 2,05. Ставката за това и двата отбора да се разпишат пък е 1,75, а за няма гол/гол 2,25.

При последната им среща (13 януари) имаше относително малко картони в срещата, раздадени от Майкъл Оливър. Едва три, само че един от тях бе с червен цвят - за Гранит Джака още през първото полувреме. Коефициентът и този път да има червен картон през първата част е 21,00. Съответно ставката за над 4,5 картона е 2,15, а за под 3,5 е 2,65.

В четири следващи мача във всички шампионати сред тези противници се дават общо едноцифрен брой корнери за Ливърпул и Арсенал. Коефициентът на efbet и този път ъгловите удари да са под 9,5 е 2,10, до момента в който за над 10,5 е 2,15. Както е известно, спечелилият от този мач отива на край за Купата на Лигата против Челси.

*Коефициентите, предлагани от букмейкъра, могат да търпят промени.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР