Грандиозният двубой в тежка категория между колосите Антъни Джошуа и

...
Грандиозният двубой в тежка категория между колосите Антъни Джошуа и
Коментари Харесай

Дългоочакваният двубой Джошуа – Поветкин пряко в родния ефир

Грандиозният дуел в тежка категория сред колосите Антъни Джошуа и Александър Поветкин ще се организира в границите на боксова галавечер на 22 септември от 22.00 ч на стадион „ Уембли” в Лондон. Зрелищната борба сред първенеца и наложителния кандидат на WBA ще бъде излъчена директно по DIEMA SPORT 2 и в PLAY DIEMA XTRA, като ще бъде налична и като настрана събитие, което може да се закупи единично:play.diemaxtra.bg.

Непобеденият Антъни Джошуа (Великобритания) ще се изправи против Александър Поветкин (Русия) в опит да отбрани всичките си международни трофеи във версии WBA Super (Световна Боксова Асоциация), IBF (Международна Боксова Федерация ), WBO (Световна Боксова Организация) и IBO (Международна Боксова Организация).

Джошуа има 21 следващи победи на професионалния кръг, 20 от които с нокаут. Това ще е първа борба за суперзвездата на бокса на "Уембли " от 29 април 2017 година, когато нокаутира Владимир Кличко и постави завършек на превъзходството му в тежка категория. Тази година роденият в Уотфорд боксьор надделя по точки Джоузеф Паркър и по този начин се приближи на единствено един пояс от обединяването на всички четири най-значими при най-тежките.

От своя страна Александър Поветкин е международен, олимпийски и повторен европейски първенец с 34 победи от 35 мача. Единствената си загуба съветският боксьор претърпява през 2013 година от Владимир Кличко след единомислещо съдийско решение.

Кой ще бъде огромният победител от паметния конфликт, не пропускайте да разберете на 22 септември от 22.00 ч., директно в ефира на DIEMA SPORT 2 и онлайн на PLAY DIEMA XTRA.

Проследете най-интересните спортни събития – онлайн по DIEMA SPORT и DIEMA SPORT 2, както и в онлайн платформа PLAY DIEMA XTRА.
СПОРТ Жребият: Никога не е късно да станеш за срам Левски с лек чоп за Купата, ЦСКА против остарял познайник Пената паметен: Исках това новото ЦСКА да ни се падне!
Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР