Грандиозната битка между Кубрат Пулев и Антъни Джошуа трябваше да

...
Грандиозната битка между Кубрат Пулев и Антъни Джошуа трябваше да
Коментари Харесай

Кобрата може да е следващия съперник на Джошуа

Грандиозната борба сред Кубрат Пулев и Антъни Джошуа трябваше да се състои в началото през 2017 година, само че травмата на българина я осуети. Две години по-късно обаче дуелът още веднъж наподобява на дневен ред. 

Поне това си пролича от думите на промоутъра на британеца Еди Хърн. Според него, идващият мач на клиента му ще е за отбрана на една от международните му трофеи. А кандидат за колана му в IBF е точно Кобрата. 

Другият вид за мач пред британеца е украинецът Олександър Усик, който ще бъде разгласен за формален кандидат за международната купа във версия WBO. Така че с един от двамата ще е идващият мач на хегемона в тежка категория на професионалния бокс. 

" Какви са вариантите за пердах на Антъни след мача с Руис? Ами не са доста. Едната е да създадем мач с Кубрат Пулев, който е наложителен кандидат от IBF. Другият вид е борба с Олександър Усик, за който разбирам, че е кандидатът от WBO. "

" Теоретично, можем да създадем и мач с Дилиан Уайт. Но подобен ще има евентуално след борбата със наложителния кандидат за една от тези версии. Така че евентуално с него можем да организираме мач през ноември ", съобщи Хърн. 
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР