Грандиозен купон ще взриви южния плаж в курорта Слънчев бряг

...
Грандиозен купон ще взриви южния плаж в курорта Слънчев бряг
Коментари Харесай

Грандиозен купон на южния плаж в Слънчев бряг за Джулая

Грандиозен ваучър ще взриви южния плаж в курорта " Слънчев бряг " в нощта против 1 юли. Стотици почитатели ще се съберат на брега и по традиция ще посрещнат дружно първото юлско утро. Вечерта на 30 юни ще стартира с подгряващото празненство. Нощта ще сервира незабравима и разтърсваща страст от музика и танци. Зад пулта  ще застанат две от най-емблематичните DJ имена- Dimo BG и C-Fusion. Причудливи създания на кокили ще посрещат всички посетители, пристигнали особено, с цел да посрещнат първото юлско утро.

Истинският ваучър ще избухне в 23.00 часа и ще продължи без отмора до изгрева на слънцето.  За градуса на настроението ще се погрижат виртуозните диджеи. Те са подготвили букет от миксове, с който ще омагьосат денсманиаците и ще ги оставят без мирис. Бляскав театър озаглавен Fairy tale ще придвижи купонджиите в един магически свят на мечти и приказност. Ще има и специфични посетители от Румъния – четирима атрактивни актьори, които ще трансфорат всеки танц в приказка. Вокалните осъществявания на Vera Russo MC ще добавят по непостижим метод грандиозният театър. Всичко това ще се случи единствено на едно място, под ритъма на разтърсваща музика и танци до зори.

" Джулай морнинг тази година още веднъж ще бъде там, където музиката е вяра, плажът е фон, а изгревите – неповторими ", споделят уредниците на празненството.
Източник: plovdiv24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР