Грандиозен финал за първия сезон на Един за друг“ предложи

...
Грандиозен финал за първия сезон на Един за друг“ предложи
Коментари Харесай

Две двойки са големите победители в „Един за друг“

Грандиозен край за първия сезон на „ Един за различен “ предложи Нова телевизия. Зрителите станаха очевидци на извънредно оспорвана и тежка борба, а по-късно и на същински поврат. Две двойки – Искра и Йордан, Елена и Пламен - станаха спечелили в най-позитивния риалити формат. В продължение на 12 седмици участниците се изправяха пред разнообразни провокации, изпитвайки своите връзки.



Във финалното тестване едни против други се изправиха Анселита и Мартин, Пламен и Елена и Искра и Йордан. Предизвикателството, наречено „ Четири сезона “, тества силите на двойките до краен лимит, а някои от тях демонстрираха достижения оттатък границите на човешките благоприятни условия. Те трябваше да устоят физически и душевен на честата промяна на сезоните – от вцепеняващ мраз до неописуема горещина, държейки тежки чанти, символизиращи паричната премия. Въпреки спортния им хъс, Анселита беше първата, която не съумя да удържи на тежките условия и дружно с Мартин се отхвърлиха от предизвикването. Амбицирани за победа, останалите две двойки устояха героично на всички прищявки на времето рекордните над 4 часа. Неочакваният поврат настъпи, откакто контузия на ръката осуети тестването за Пламен.

Искра и Йордан не разрешиха травмата да помрачи финала и доблестно обявиха желанието си купата да бъде споделена с Елена и Пламен. Така всяка от двете двойки завоюва половината от насъбраната сума от игрите в надпреварата досега.

“Свидетели сме на необикновен поврат – имаме не един, а двама спечелили! Мисля, че това е най-честното нещо, което можеше да се случи в тази обстановка. Сигурен съм, че единствено и само безграничната обич ви даде сили да го постигнете успеха “,  коментира водещият Емил Чолаков.

„ Не сме предполагали, че цялото премеждие може да приключи по сходен метод, само че при толкоз почтени финалисти не сме сюрпризирани от тяхната постъпка. Адмирации! “, споделиха Пламен и Елена. „ Както всички видяхме, това е травма, която никой не можеше да планува и за нас е изцяло почтено да си споделим успеха. Прекрасен свършек! “, допълниха Искра и Йордан минути след края на играта. 
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР