Гранд дамата на българския попфолк Лия се завръща на музикалната

...
Гранд дамата на българския попфолк Лия се завръща на музикалната
Коментари Харесай

Чалга легендата Лия: Завръщам се! Спрях да пея 17 години заради дъщеря ми, чувствах се виновна

Гранд дамата на българския попфолк Лия се завръща на музикалната сцена. Изпълнителката на „ Ще те мачка валяка “, „ Митничарю “ и „ Дяволски чаровник “ слезе от сцената преди 17 години и всички се чудеха какво се случва с нея.
„ В момента, в който срещнах индивида, с който взех решение, че ще бъда щастлива в този живот и създадохме нашата щерка, се отдръпнах за доста дълго време от кариерата си, от професионалните си изяви. Исках да основа умерено и хармонично израстване на моето дете в една красива среда “, коментира отсъствието си Лия в ефира на Нова телевизия.
Певицата показа, че за нея едно от най-важните неща в живота са уютът и положителните връзки в фамилията. Затова Лия се отдава напълно на мъжа си и щерка си, загърбвайки кариерата си.
„ В началото ми беше доста мъчно. Първите няколко години, когато настъпваха празници и мотиви, в които българинът е привикнал да чества, а аз да работя, си бях у дома със фамилията. Чувствах се отговорна. За мен беше огромен стрес “, добавя фолк изпълнителката.
Към днешна дата Лия е подготвена да се завърне стремително на сцената и да навакса изгубените години. Споделя, че щерка й също има необикновен гений, само че по-скоро се е ориентирала към поп и джаз пеенето.
„ Музиката участва в живота й непрекъснато. Тя е доста по-силна от мен и от моите родители – като темперамент, като лъчение. С каквото и да реши да се занимава, ние ще я подкрепим “, сигурна е Лия.
Източник: 7dnibulgaria.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР