Гръмки прогнози за изборите направи икономистът на Демократична България Мартин

...
Гръмки прогнози за изборите направи икономистът на Демократична България Мартин
Коментари Харесай

Мартин Димитров огледа Борисов. Намери му два големи кусура

Гръмки прогнози за изборите направи икономистът на „ Демократична България ” Мартин Димитров. Той видя новата коалиция сред Политическа партия и Движение за права и свободи като победител на вота, а в Борисов откри два нерешими казуса.

„ Отиваме да победим. Първият въпрос е ще има ли обединението сред Политическа партия и Демократична България и в случай че я има – тя да завоюва изборите. Това ще бъде смяна в политическата обстановка в България. Трудно може да бъдем обезличени, за нас („ Демократична България ”) не се тормозете ", разяснява Димитров в предаването „ Офанзива ” по NOVA NEWS във връзка идните избори на 2 април.
-->
Той призна, че от Демократична България имат разлики с " Продължаваме промяната ". Двете политически обединения се готвят за взаимно явяване на идния избор.

Димитров съобщи, че от ГЕРБ имат късмет да завоюват повече гласове, само че през хартиеното гласоподаване. „ Тези повече гласове ще бъдат свързани с големи кавги, приканвам и медиите да ги дебнем какво вършат с хартиената бюлетина ”, сподели Димитров.

„ Бойко Борисов има два огромни казуса – единият му огромен проблем е, че преди две седмици се снима с Българска социалистическа партия. Сам си го направи това. Вторият му проблем е, че той „ продаде мача ” за еврозоната като ГЕРБ не поддържа Кодекса за застраховането, което е едно от основните условия ”, добави Мартин Димитров.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР