Гражданите на България заслужават европейски стандарт на живот, отговорни политици,

...
Гражданите на България заслужават европейски стандарт на живот, отговорни политици,
Коментари Харесай

Карадайъ показа как комисиите трябва да помагат на избирателите

Гражданите на България заслужават европейски стандарт на живот, виновни политици, знаещи и можещи политици - политици с държавническо мислене и държание, съобщи водачът на Движение за права и свободи Мустафа Карадайъ, който е и претендент за президент, откакто упражни правото си на избор.

Секционните комисии са задължени да подкрепят гласоподавателите в упражняването на глас. Това се пробвах да покажа на българските гласоподаватели, че не е мъчно да се гласоподава на машина. СИК би трябвало да им спомага, когато дойдат в секцията за гласоподаване, уточни той.

По думите му изборите дефинират държавните органи и по тази причина въпреки това държавните органи би трябвало да подсигуряват честността на изборите и би трябвало да основат опция на всеки български жител да гласоподава по този начин, както е гласувано в Изборния кодекс, където написа, че гласуването е наложително.

Той разкритикува и служебния кабинет във връзка с изборния развой: "За страдание на тези избори видяхме, че този длъжностен кабинет не се оправи с това и счупи доверието в честността на изборите и по тази причина приканвам българските жители да гласоподават отговорно за политици с държавническо мислене и държание. "
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР