Гражданите, които са се ваксинирали срещу Ковид-19 и са изработили

...
Гражданите, които са се ваксинирали срещу Ковид-19 и са изработили
Коментари Харесай

Ще прави ли ваксината ВИП хора?

Гражданите, които са се ваксинирали против Ковид-19 и са изработили имунитет, би трябвало имат опция да се върнат към публичния живот. Това декларира немският външен министър Хайко Маас в изявление за " Билд ам зонтаг ", представено от ТАСС.
Мисля, че хората, които са имунизирани, би трябвало да имат опция още веднъж да упражняват главните си права, споделя Маас.
А в случай че в заведенията за хранене влизат единствено имунизирани лица, те няма да си вредят взаимно, отбелязва министърът.

Той е първият министър от държавното управление на канцлера Ангела Меркел, предложил да се дадат привилегии на имунизираните. Тази концепция не се употребява с известност в Германия, означи ТАСС.

Наскоро гръцкият министър председател Кириакос Мицотакис предложи имунизираните лица да получат свободно право на пътешестване в Европейски Съюз. Това, съгласно него, ще подтиква и жителите да се имунизират, " тъй като единствено по този метод може да бъде обезпечено завръщане към нормалността "

Доказателството за имунизация не би трябвало да освобождава пътуващите от спазването на оповестените ограничения при интернационалните пътувания, ориентирани към понижаване на риска от заразяване.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР