Графа ще търси отново характерните гласове в най-гледаното шоу у

...
Графа ще търси отново характерните гласове в най-гледаното шоу у
Коментари Харесай

Графа: Предстои много силен сезон на „Гласът на България”

Графа ще търси още веднъж присъщите гласове в най-гледаното шоу у нас за предходната годна „ Гласът на България”. То стартира на 24 февруари. С нов правилник, нов треньор в лицето на Михаела Филева и доста цифрово наличие, което ще демонстрира какво се случва зад кадър. Така разказа идния музикален формат Влади Ампов – Графа в „ Тази събота и неделя”.
Михаела Филева пред нови провокации: Концерт и " Гласът на България " Певицата ще направи независим концерт на 18 април
Много е мощен сезонът, добави той и разяснява, че е доста удовлетворен, че ще има нов бутон за блокиране на някой от треньорите, с цел да не вземе мощен участник.

А седмица преди началото на „ Гласът на Българи” в столичен мол почитатели ще може да се видят с треньорите и участниците на предходни сезони, както и да се снимат с емблематичните червени столове.
Иван Лечев за „ Гласът на България ”: Моята тактичност е да играя себе си Той показа, че няма задръжки, когато чуе прекрасен глас
Графа описа и за новата си ария, снимана в Индия, която ще е по-различна от „ Огън”.

Тя ще е много по-лична и локациите са други, пътувахме 360 км, с цел да стигнем до пресъхнало солено езеро, показа артистът.
Графа се върна от Индия не с един, а с два клипа Той се готви за новия сезон на "Гласът на България "
Той бе безапелационен, че желае още веднъж да се върне в Индия и да опита още от пъстротата и цветовете й.

" Това е различен свят. В Индия, като се преместваш на 100 км, там към този момент е друго, като че ли друга галактика ", споделя Графа.

Той показа, че не упорства децата му да станат музиканти, само че е добре да имат музикална просвета. Певецът разяснява, че те сами са изявили предпочитание да свирят на пиано.
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР