Графа обяви, че това лято му предстоят концерти на откритите

...
Графа обяви, че това лято му предстоят концерти на откритите
Коментари Харесай

Графа тръгва на турне през лятото

Графа разгласи, че това лято му предстоят концерти на откритите подиуми в пет града – София, Велико Търново, Варна, Пловдив и Бургас.

Годината за Влади Ампов стартира с упованието за първия му концерт на стадион „ Българска войска “. Ковид-19 обаче промени графика на целия свят, в това число и проектите на екипа на изпълнителя. за концерта.

В началото на юни Графа разгласи, че приспособява концертната си стратегия, с цел да подсигуряват сигурността на многохилядната аудитория. Концертът на „ Българска войска “ се преформатира в четири следващи събития на стадион „ Юнак “. Датите са 14, 15, 16 и 17 юли.

На 22 юли Велико Търново ще посрещне Графа и музикантите му на сцената на Летния спектакъл, следват Варна – Летен спектакъл на 26 юли, концертът в Античен спектакъл, Пловдив е на 30 юли, последно е събитието в Летния спектакъл в Бургас – 3 август.

Поредицата от концерти навън на Графа е обединена от слогана „ Ти грееш “. Това е и името на новия летен сингъл на изпълнителя. Песента и видеото описват за същински значимите неща в живота и карат всеки да се усмихне и раздвижи под свежите звуците.

Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР