Градската секция на Капитал принципно е пълна с интересни и

...
Градската секция на Капитал принципно е пълна с интересни и
Коментари Харесай

Най-четените текстове от градовете: градски транспорт, големи планове и кофти сделки

Градската секция на " Капитал " кардинално е цялостна с забавни и разнообразни истории, които покриват целия набор от локално ръководство, през инфраструктура до забавни локални начинания. Тази година най-четените текстове в секцията могат да бъдат условно разграничени на 3 секции. Градският превоз на София В първата част влизат най-вече истории, свързани с явно мъчително значимата тематика за столицата.

Зад най-четения текст се крият първите цялостни данни от това по какъв начин хората употребяват градския превоз в града. Ако желаете да разберете какъв брой хора се прекачват и какво време прекарват приблизително в превоза, вижте го. Втората най-четена вест е за превоза по поръчка, който би трябвало да тръгне в " Манастирски ливади ". Уви, той още не е разполагаем, макар обещанията. Реклама На трето място е обобщението какво ще се промени в градското тарифиране от нова година. То за първи път беше препоръчано в общинския съвет през юни и включваше по-скъпия билет за метро, махането на евтините карти и билетите за време.
Към тази група спада въпреки и ненапълно и различен от най-четените текстове - този за нискоемисионните зони, които можеше и трябваше да бъдат въведени тази година, само че както постоянно, се оказа, че стъпката се отсрочва.

И четирите текста са с създател нашата Анина Сантова, която отразява Столичната община. Следващите седем Във втората група най-четени текстове попадат тези за бъдещето на огромните градове в България.

Реклама Тук е разказан проектът най-много на Варна, който включва доста стремежи и малко финансиране. От планувания милиард, 370 млн. лева би трябвало да дойдат от Европа, а 270 - от държавния бюджет. В проекта на Стара Загора, който е другият от най-четените текстове, става дума за нещо, което към този момент стартира да пропада - бъдещето след въглищата. Тъй като проектите трябваше да са подготвени до началото на тази година, а Европа има фонд за преход, Стара Загора трябваше да се възползва оптимално от него. В края на тази година резултатът е, че първите пари от този фонд към този момент са изпуснати.
Това е едиториълът на специфичното издание за Бургас, чийто редактор е Йово Николов. В него той слага някои въпроси, които не престават да стоят пред крайбрежния град и все по този начин нямат явен отговор.

Кофти градски покупко-продажби В третата група текстове попадат такива, които най-общо можем да сложим в графата неприятно ръководство.
Източник: capital.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР