Град Несебър чества днес своя празник - Успение на Света

...
Град Несебър чества днес своя празник - Успение на Света
Коментари Харесай

Несебър чества празника на града

Град Несебър празнува през днешния ден своя празник - Успение на Света Богородица. И тази година общината ще съблюдава традицията и ще даде на своите поданици и гостите на града богата стратегия вечерта. Кулминацията в нея ще бъде грандиозният концерт с присъединяване на рок легендите ФСБ.

Очаква се голям брой поданици и посетители на града да се съберат пред крепостните стени на Стария град и Провлака, написа Флагман. Миналата година празненствата почетоха над 15 хиляди души. Вероятно през днешния ден броят им ще е подобен.

Празничната концертна стратегия ще открият в 20,30 ч. на пл. „ Жулиета Шишманова “ група „ SoulBmoll ” и цирк „ Балкански “. След това забавата ще се придвижи на Амфитеатъра с концерт на отбор „ Тракия “ от 21 часа. По същото време Орлин Павлов ще подгрява на сцената пред Крепостните стени хедлайнерите ФСБ. Те ще стартират осъществяването си в тъкмо 22 ч.

Минути преди среднощ се чака кметът на община Несебър – Николай Димитров, да насочи привет към несебърлии. Програмата ще приключи в среднощ с музикално-светлинен театър.

Във връзка с големия интерес към празника в Стария Несебър ще бъде въведена краткотрайна организация на придвижването. От 19:30 до 00:30 ч. ще бъде спряно придвижването на коли по правлака и в цялата остаряла част на града.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР