Говорителят на руския президент Владимир Путин Дмитрий Песков заяви за

...
Говорителят на руския президент Владимир Путин Дмитрий Песков заяви за
Коментари Харесай

Путин е готов за преговори за Украйна?

Говорителят на съветския президент Владимир Путин Дмитрий Песков съобщи за готовността на Владимир Путин за организира договаряния във връзка със обстановката в Украйна. Това съобщи той в изявление за CNN.

По думите на Песков Путин постоянно е желал договаряния и дипломация. 
WSJ: Eскалацията в Украйна e триумф за американската петролна промишленост
Износът на полутечен природен газ от Съединени американски щати за Европа се е нараснал на фона на ескалацията на рецесията в Украйна, заяви „ Уолстрийт Джъ...
Прочети повече
По думите на Песков Путин в действителност е инициирал въпроса за гаранциите по сигурността за Русия. При това Песков назова обстановката към Украйна едвам чат от доста по-голям проблем.

По-рано министърът на външните работи на съветската федерация Сергей Лавров позволи опцията да се контракти с НАТО за гаранциите по сигурността в Европа, заявявайки, че " постоянно има късмет ". По време на тази среща Владимир Путин е одобрил текста на отговора Министерство на външните работи на Русия за НАТО и Европейски Съюз. По думите на Лавров планът на писмената реакция е 10 страници. 

По-рано Лондон означи, че ще предприеме всички старания и ще употребява всички средства на дипломацията за деексалация. 

До момента Москва изрично отхвърля всички обвинявания за нападателен проект по отношение на Украйна. 
Блинкен: Русия може да нападна Украйна още тази седмица
Правителството на Съединени американски щати ускори предизвестието си за допустима съветска офанзива против Украйна през идващите дни. " Дълбоко сме загрижени, че...
Прочети повече
Припомняме, че по-рано немският канцлер Олаф Шолц съобщи, че Русия ще бъде изправена пред наказания от западните съдружници " неотложно ", в случай че нахлуе в Украйна.

" В случай на военна експанзия против Украйна, която заплашва нейната териториална целокупност и суверенитет, това ще докара до строги наказания, които деликатно сме подготвили и които можем неотложно да влезем в действие, дружно с нашите съдружници в НАТО и Европа ", споделя Шолц, представен от Агенция Франс Прес.

Още от ЕВРОПА:
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР